Særlige tiltag og services under Covid-19 krisen

Hos Dyrlægehuset Farum er det altafgørende for os som dyrlæger, at vi gør vores pligt i denne svære tid og fortsat kan være tilgængelige for jer og jeres dyr. 

Siden her opdateres løbende, men I kan også følge med på vores facebookside her for den nyeste information. 

Transport af dyr, foder og plejeartikler

Vi ønsker naturligvis at gøre alt hvad vi kan for at hjælpe vores medborgere i denne svære krisetid.

Derfor fra mandag den 16/03-2020 indfører vi følgende tiltag:

Vi tilbyder alle borgere i Furesø Kommune:

 • At Dyrlægehuset Farums personale kan køre ud til jer efter aftale med foder eller plejemidler til jeres kæledyr,
 • At vi henter og bringer dine syge kæledyr til dyrlægen

Prisen for dette er 50 kr, men bor du udenfor kommunen er der et tillæg på 6 kr/km pr. vej. Vi gør dog opmærksom på at man bedes ringe og bestille tid i god tid, da besøgene kræver planlægning pga. travlhed på klinikken.

Særlige hensyn på klinikken

Senest opdateret den 20. juni 2020.

Dyrlægehuset Farum holder ÅBENT som vi plejer, dog med nogle få ændringer. Dette omfatter: 

 • Vi vil prøve at sprede besøgene ud hen over dagen, så færrest mulige patienter overlapper.
 • Når I ankommer til klinikken med jeres syge dyr, skal I vide at vi har masser af plads i receptionen og tre forskellige konsultationsrum. 
 • Vi har indført "sprittestop" i vores hyggelige entré. Her kommer man i læ for vind og vejr, og kan stille sit kæledyr hvis det skal overtages direkte af vores personale. Entréen bliver også brugt til at vi kan holde jer adskilt fra andre klienter, mens vi flytter jer rundt i klinikken. Du er også velkommen til at blive i din bil eller til at vente udenfor, så kan vi ringe til dig når receptionen er ledig.
 • Entréen bliver gjort rent og sprittet imellem hvert besøg. Derudover bliver alle overflader sprittet tre gange i vores åbningstid. Personalet vasker og spritter hænder hyppigt, og der anvendes handsker.

 

 • På nuværende tidspunkt er det igen muligt at følge med sit dyr rundt på klinikken. Men vi beder om at der kun følger én ejer pr. dyr og at I forsøger at holde afstand til de andre kunder og vores personale.
 • I kan være helt sikre på at vi gør alt hvad vi kan for at servicere dig og dit kæledyr på en sikker måde i denne svære tid. 
 • Skulle I selv være det mindste smule syge beder vi jer om at oplyse dette i telefonen så vi kan tage imod jeres dyr udenfor klinikken. Det er alt afgørende at alle forholder sig roligt og er ærlige i disse tider 🙏.
 • Vi står selvfølgelig til rådighed hvis I skulle have spørgsmål. Fang os på telefonen 44 22 22 26.
 • Som nævnt er vi altså stadig tilgængelige for akutte sårede, syge og tilskadekomne dyr 🏨 også uden for vores åbningstid.

Hvis man skulle blive syg er der nogle retningslinier med hensyn til at omgåes eget dyr her

Pas på hinanden! ❤️ Vask jeres hænder. Vi er her for jer 😊.