Vores værdier

Hos os er kvalitet et gennemgående tema. Både med hensyn til udstyr og inventar, men også med hensyn til fagligt opdateret personale, som altid er parate med kyndig vejledning. Personalet sendes løbende på kurser og søger regelmæssigt den nyeste viden inden for vores felt.

Der er således stor fokus på medarbejdernes trivsel og videreuddannelse, for at vi altid kan levere de bedste løsninger til dig og dit dyr.

 

 

Vores klinik rummer nogle af verdens bedste blodprøvemaskiner. Det betyder ikke kun, at vi får svar på vores prøver allerede samme dag, men også at vi får troværdige resultater, hvilket tillader bedre diagnosticering af dit kæledyr.
Som en selvfølge for en moderne dyreklinik, tilbyder vi både almindelig røntgen og tandrøntgen. Begge maskiner er blandt Europas bedste, hvilket betyder en fantastisk detaljeringsgrad på alle vores røntgenbilleder. Det giver os mulighed for at se selv de mindste afvigelser fra normalen. Alt overstående er også årsagen til at klinikken fortsat arbejder på, at opnå den såkaldte ISO Certificering, som er et egenkontrolsystem, der netop fokuserer på kvalitetssikring, til gavn for klienter, patienter og vores ansatte.

 

 

 

Vores serviceniveau er atter én af vores mærkesager. Vi stræber hele tiden på at blive bedre - og på at give vores klienter og patienter den bedste service fra start til slut.
Når du træder ind af døren i vores rolige omgivelser, med naturlig plantevæg og akvarie, vil du blive modtaget af smilende personale og derefter blive anvist til at tage plads i den afdeling i receptionen, som omhandler netop dit kæledyr. Her vil det være muligt at placere transportkasser med henholdsvis katte, kaniner og gnavere på hylder eller reoler, for at minimere den angst der opstår, når disse arter står på gulvet.

Rammerne for klinikken er sat for at kunne tilbyde en oplevelse for dyrene, som er mest mulig stressfri. Af samme grund har vi særlige konsultationsrum til hver dyreart. Vi er en af de få steder i Danmark, som arbejder på at være en ”Kattevenlig klinik”, og ikke mindst det første og eneste sted i Danmark, som kan kaldes for en ”Kaninvenlig klinik”. Klinikken fungerer som en dyreklinik for hund og kat, og som et henvisningshospital for kaniner og gnavere.

Vi tilbyder almindelige konsultationer, sundhedstjek samt vaccinationer, og vi ved, hvor særlig vigtigt der er, at de helt unge kæledyr får en rigtig god og rolig start hos dyrlægen. Vi afsætter derfor altid særlig meget tid til disse patienter. Men husk, at uanset dyrets alder er det altid en god idé, at arbejde på at undgå dyrlægeskræk. Hos os er det derfor altid muligt, at kigge forbi klinikken med sit kæledyr, for at få en godbid og lidt klap og kæl (der kan dog forekomme lidt ventetid, hvis du ikke har ringet i forvejen).

Udover ovennævnte udfører vi også tandbehandlinger inklusiv kirurgi og almindelig kirurgi såsom neutralisering. Ved hjælp af en dygtig ekstern kirurg, tilbyder vi også specialkirurgi, herunder knogleoperationer. Herudover har vi tilknyttet en ekstern scanningsspecialist, som tilkaldes ved udredning af hjerteproblemer eller ved udredning af problemer med andre indre organer.