Hyggelige og stressfrie omgivelser

Rammerne for klinikken er sat for at kunne tilbyde en oplevelse for dyrene, som er mest mulig stressfri. Af samme grund har vi særlige konsultationsrum til hver dyreart. Vi er en af de få steder i Danmark, som arbejder på at være en ”Kattevenlig klinik”, og ikke mindst det første og eneste sted i Danmark, som kan kaldes for en ”Kaninvenlig klinik”.

Klinikken fungerer som en dyreklinik for hund og kat, og som et henvisningshospital for kaniner og gnavere.

Når du træder ind ad døren i vores rolige omgivelser, med naturlig plantevæg og akvarie, vil du blive modtaget af smilende personale og derefter blive anvist til at tage plads i den afdeling i receptionen, som omhandler netop dit kæledyr. Her vil det være muligt at placere transportkasser med henholdsvis katte, kaniner og gnavere på hylder eller reoler, for at minimere den angst der opstår, når disse arter står på gulvet.

Ro og hjemmelige omgivelser i receptionen.

Vi tilbyder almindelige konsultationer, sundhedstjek samt vaccinationer, og vi ved, hvor særlig vigtigt det er, at de helt unge kæledyr får en rigtig god og rolig start hos dyrlægen. Vi afsætter derfor altid særlig meget tid til disse patienter. Men husk, at uanset dyrets alder er det altid en god idé, at arbejde på at undgå dyrlægeskræk. Hos os er det derfor altid muligt, at kigge forbi klinikken med sit kæledyr, for at få en godbid og lidt klap og kæl (der kan dog forekomme lidt ventetid, hvis du ikke har ringet i forvejen).

Vores serviceniveau er atter én af vores mærkesager. Vi stræber hele tiden på at blive bedre - og på at give vores klienter og patienter den bedste service fra start til slut. Du er derfor altid mere end velkommen til at komme med feedback på din oplevelse hos os.

Topmoderne og kvalitetsbevidste

Hos Dyrlægehuset Farum er kvalitet et gennemgående tema. Vi går derfor ikke ned på udstyr. Således rummer vores klinik både almindelig røntgen og tandrøntgen. Begge maskiner er blandt Europas bedste. Dette betyder en fantastisk detaljeringsgrad på alle vores røntgenbilleder hvilket giver os mulighed for at se selv de mindste afvigelser fra normalen.

Derudover huser klinikken nogle af verdens bedste blodprøvemaskiner. Det betyder ikke kun, at vi får svar på vores prøver allerede samme dag, men også at vi får troværdige resultater, hvilket tillader bedre diagnosticering af dit kæledyr.

Her ses vores topmoderne røntgenmaskine.

Udover ovennævnte udfører vi også tandbehandlinger inklusiv kirurgi og almindelig kirurgi såsom neutralisering. Vores dygtige kirurger foretager både bløddelskirurgi og knogleoperationer. Vi har dog også muligheden for at indkalde en ekstern dygtig kirurg, således at vi også kan bistå tilbyde specialkirurgi.

Foruden vores dyrlægers egne scanningsevner er vi også tilknyttet en ekstern scanningsspecialist, som tilkaldes ved udredning af hjerteproblemer eller ved udredning af problemer med andre indre organer.

Dyrlæge Katie i tandrummet med moderne tandrøntgen.

Hos Dyrlægehuset Farum er vi klar over hvor vigtigt det er at vi forbliver fagligt opdaterede. Personalet sendes derfor løbende på kurser og søger regelmæssigt den nyeste viden inden for feltet. På denne måde kan du være sikker på at personalet altid står parate med kyndig vejledning. 

For at klinikken kan forblive en velsmurt enhed, er det en absolut nødvendighed at medarbejderne er i trivsel. Der er således stor fokus på dette og personalet sendes ofte på videreuddannelse indenfor de emneområder de hver især finder særligt interessant. 

På denne måde sikrer vi at personalet samarbejder optimalt, og at vi altid kan stå til rådighed for dig og dit kæledyr med de bedste løsninger skræddersyet netop jer.

Læs mere om vores dygtige personale og deres passioner her.