Kaninværnet

Kaninværnet er Danmarks første og eneste dyreværnsorganisation, der har fokus på kaniners sundhed og velfærd og dette er vi hos Dyrlægehuset Farum meget stolte af at støtte. 

Kaninværnet har mange gode kampagner, hvor de deler viden og uddanner dyreejere i korrekt hold af kaniner, herunder fodring, miljø, bonding og meget mere. Når du støtter kaninværnet er du derved med til at forbedre levevilkår for kaniner i Danmark. 

Du kan støtte kaninværnet på flere forskellige måder. Du kan blive medlem og derved støtte værnets arbejde og være med til at redde kaniners liv. Dette giver også adgang til læringsportaler, samt kaninregisteret. Derudover kan du adoptere eller blive midlertidig plejefamilie for en kanin uden hjem, indtil de finder deres nye familie. Du kan også blive frivillig, som en del af akutteamet, der står klar til at køre ud og tage imod kaniner i nød. 

Læs meget mere om dette på kaninværnets hjemmeside. Klik her 

VetFamily

For os hos dyrlægehuset Farum, er det afgørende at have de rette ressourcer og værktøjer til at levere den bedste pleje til vores elskede firbenede venner. Derfor har vi valgt at samarbejde med VetFamily.

Ved at være en del af VetFamily får vi adgang til en omfattende pakke af fordele, der hjælper os med at drive vores klinik mere effektivt og derved levere den bedste mulige behandling for dig og dit kæledyr! 

Læs mere om VetFamily her

Fluffybanden

Fluffybanden er specialister i hø, sunde snacks og foder til både kaniner og marsvin. Her kan du finde en bred variation af grønt, lækkert hø og sunde godbidder, som er nøje udvalgt og indpakket, samt produceret af danske landmand. På denne måde er du sikker på korrekt næringsindhold og sammensætning af det foder du giver din kanin. 

Hø er den vigtigste del af din kanins kost og derfor er vi glade for at kunne støtte producenter, der går op i kvalitet, næringsstofssammensætning, samt struktur af høet. Læs mere om kaniners kost på kaninklinikkens hjemmeside her. 

Klik her for at se mere på Fluffybandens hjemmeside. 

 

Dyrenes beskyttelse

Dyrenes beskyttelse gør et stort arbejde for alle dyr, og det vil vi gerne være med til at støtte. Derudover har de lavet forskellige kampagner vedrørende kaniners velfærd og sundhed og er derved med til at skabe fokus og udbrede viden om kaniner.  

Du kan blandt andet se denne gode video omkring anskaffelse af kanin til børn og hvorfor det kan være en dårlig idé. Klik her. 

Derudover har vi i samarbejde med dyrenes beskyttelse lavet en informationsvideo omkring kaniners sundhed og sygdomme. Det er Chefdyrlæge Katie, der er med i videoen som er optaget på klinikken. Denne kan ses her.

Dyrlægehuset Farum kører også jævnligt ud til Dyrenes beskyttelses dyreinternat i Roskilde, med donationer både fra ejere og klinikken. 

 

Her ses vores donationskurv, der tømmes en gang i mellem og indholdet køres til dyreværnet i Roskilde

Her ses vores donationskurv, der tømmes en gang i mellem og indholdet køres til dyreværnet i Roskilde