For at sikre din kat bedst mulig trivsel og et sundt liv, er det vigtigt at beskytte den med vacciner, og hos Dyrlægehuset Farum står vi klar til at hjælpe med dette. På vores klinik er din kat garanteret et stressfrit og professionelt miljø, så den hos os er i de bedste hænder. Vores klinik er nemlig cat friendly, hvilket blandt andet betyder, at der er en særskilt afdeling i receptionen, hvor du kan sidde med din kat, og hvor din kat med sikkerhed ikke vil møde hunde. Vi tilbyder også vaccination af hund.

Vi tilbyder vaccinationsprogram til både katte og killinger

Vi tilbyder vacciner til både katte og killinger, så du kan give din kat et godt og sundt liv lige fra starten. Det anbefales, at du tager din kat med til dyrlægen én gang om året, hvor den kan få et sundhedstjek. Under dette sundhedstjek vil dyrlægen samtidig også tilrettelægge et individuelt vaccinationsprogram til din kat ud fra dens behov. På den måde er du, når du gør brug af det årlige sundhedstjek, sikker på, at din kat er beskyttet optimalt og har de vacciner, den skal have. Desuden kan det gøre, at vi kan fange eventuelle sygdomme i opløbet, og derfor minimere sandsynligheden for, at din kat får alvorlige sygdomme.

Din kat skal blandt andet vaccineres for:

  • Kattesyge
  • Rhinotracheitis virus også kaldt herpes virus
  • Calici virus

De ovenstående tre vacciner er alle med i et basisvaccinationsprogram, som din killing skal have for at udvikle det bedst mulige immunforsvar. Disse opstartsvacciner kan du få til en god og fair pris på klinikken, hvor vi også tilbyder pakkeløsninger, der også inkluderer mærkning med mikrochip. Efterfølgende skal din kat vaccineres for herpes virus hvert år, imens det kun er nødvendigt at vaccinere for kattesyge og calici virus hvert tredje år. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også en rabiesvaccine til din kat, hvis den skal rejse udenlands.

Bestil tid til vaccination af din kat eller killing

Hos dyrlægehuset Farum står vi klar til at sørge for, at din kat eller killing får de rette vacciner, så den kan trives bedst muligt og undgå alvorlige sygdomme. Kom endelig forbi vores klinik eller ring til os på tlf.: +45 44 22 22 26, hvis du har spørgsmål, mangler vejledning eller ønsker at booke en tid til vaccination. Alternativt kan du kontakte os via mail på info@dyrlaegehusetfarum.dk eller booke en tid gennem vores online booking system her på siden. Vores klinik er beliggende i Farum i Nordsjælland, men vi hjælper også gerne både i og omkring Furesø og Birkerød.