Rutineret veterinærsygeplejerske søges til topmoderne, stressfri dyreklinik & henvisnings-hospital for kaniner og gnavere. 

Opdateret den 15/6-2021

Dyrlægehuset Farum er i rivende udvikling og derfor ønsker vi at udvide vores i forvejen fantastiske team, med en veterinærsygeplejerske mere. Hos os bliver du hurtigt taget under vingen og bliver en del af ”familien”, du vil møde et stærkt sammenhold på tværs af stillinger med fantastiske kollegaer, som alle bidrager til den gode stemning samt højt fagligt niveau. Vores team består pt. af seks dyrlæger, én ekstern vagtdyrlæge, to VSP’er, én VSP-elev, to receptionister, to klinikassistenter, fem dyrlægestuderende, rengøringshjælpere samt bogholder. Vi er en klinik som skiller sig ud på flere planer, blandt andet bliver ideér og tiltag modtaget med kyshånd med stor opbakning fra ledelsen, for vi ved at kun sammen kan vi gøre en reel forskel. Her bliver din stemme hørt.  

Vi er så privilegerede at vores klientel består af ekstremt søde, engagerede og dedikerede kæledyrsejere som kommer fra hele Sjælland, og deres skønne dyr, hvoraf halvdelen udgør kaniner eller andre eksoter. Udover at fungere som en almindelig dyreklinik er vi også Danmarks første henvisningshospital for kaniner og gnavere. Af samme grund går vi aldrig ned på udstyr! På trods af at vi kun har eksisteret i 1,5 år, har prioriteten helt fra starten været at kunne tilbyde dyr, ejere og personale det bedste af det bedste. Derfor er vi allerede fuldt udstyret som et hospital med det nyeste røntgen, ultralydsscanner, digital tandrøntgen, terapilaser, fuldt tandudstyr, komplet laboratorie bla. Inkl. procyte og catalyst, videoendoskop samt ortopædiudstyr mm..  

Foruden overstående er vores klinik ISO certificeret, vi er medlem af Vet Family, har egen interne vagtordning (kun dyrlægerne og de dyrlægestuderende), vi har samarbejde med mange eksterne styrker (fx Dyrenes Beskyttelse, Kaninværnet, petdk) og vi gør dagligt vores ypperste for at gøre oplevelsen for såvel ejer som dyr, “fearfree” og går meget op i nytænkning. Tilmed har vi også opgaver ud af huset, og vi modtager jævnligt kurser i den nyeste viden indenfor de felter vores medarbejdere hver især finder interessant eller har styrker i.  

Vi søger én som deler vores fælles vision 

Det er et must at du er interesseret i at arbejde med eksotiske dyr. Du skal være en ægte teamplayer da vi løfter i flok, du kan samarbejde og samtidig have det sjovt (selvom der kan være travlt), samt også turde arbejde selvstændigt. Det er essentielt at du er positivt indstillet, ærlig og ansvarlig, er interesseret i at lære mere og gerne har et særligt fagligt interesseområde (fx tandarbejde, adfærd, anæstesi, ernæring, fysioterapi eller ledelse), samt generelt har lyst til at bidrage med dit helt eget område af ekspertise. Det vil være en fordel at du har erfaring med anæstesi af hund og kat samt tandrens, og gerne med minimum et par års erfaring fra smådyrspraksis. Vi forventer at du går op i at yde en god service, herunder at du sætter en ære i grundig kommunikation med ejer.  

Stillingen kan være fra 28-37 timer, alt efter ønske, uden vagtforpligtigelse. Stillingen påtænkes med start d.1/8 eller 1/9, dog venter vi gerne for den rette.  

Ansøgningsfrist d.28/7-2021. Sendes til info@dyrlaegehusetfarum.dk