Er DU vores nye VSP?

Vær med til at danne det stærkeste VSP team hos Dyrlægehuset Farum!

Vores klinik står med en enestående mulighed for at skabe et stærkt Veterinærsygeplejersketeam og vi søger erfarne VSP’er som gerne vil have nogle af de bedste muligheder der findes, for et sundt arbejdsliv, topkvalitets efteruddannelsesmuligheder, en alsidig og fagligt spændende hverdag og ikke mindst et fantastisk samarbejde med vores rigtig dygtige og engagerede dyrlæger, samt klinikpersonale.

Du kommer ind i et kreativt miljø, som har lyst til at udvikle og have en betydningsfuld rolle hver dag, for hinanden og for dyrene, i et smukt og gennemtænkt fear-free miljø.

Klinikken bryster sig med nogle af de mest eftertragtede vilkår i branchen og der er plads til dig!

Læs hele stillingsopslaget her 

 

Vagtdyrlæge søges til Dyrlægehuset Farum

Hvad kan vi tilbyde:

  • Rigtige søde klienter som vil have topmoderne hjælp i vagten
  • Du bliver en del af vores stærke team og sociale sammenhold
  • Du har korte vagter: kun til kl. 20:00 i hverdagene og til kl 18 i weekender
  • Mulighed for meget god løn efter A-kontrakt

Du har ligeledes altid en erfaren assistent til rådighed for dig når du har vagt, og du har altid chefen som din bagvagt. Vi råder over hospitalsrammer med fuldt overvågningsudstyr til anæstesi, direkte røntgen, topmoderne ultralydsscanner, digital tandrøntgen, terapilaser, ortopædiudstyr, videoendoskop, fuldt IDEXX-laboratorium og in-house dyrkning. Vi er ISO-certificeret og er en Gold Standard Cat Friendly klinik, samt en Certificeret Rabbit Friendly Clinic. Vi har artsopdelte konsultationer og indlæggelsesmuligheder for at kunne tilbyde en ”fear-free” oplevelse til vores patienter.

Læs hele stillingsopslaget her.