Vi mangler DIG! Nye dyrlægestillinger på Dyrlægehuset Farum

 

 

Vi søger én til to erfarne dyrlæger til vores stærke team af engagerede medarbejdere!

Vi er et hold af 5 faste dyrlæger og 1 ekstern vagtdyrlæge, 3 kompetente veterinærsygeplejersker, 1 VSP-elev, 2 receptionister, 2 klinikassistenter, 1 ekstern bogholder, et hold af 7 flittige dyrlægestuderende og rengøringspersonale. 

Vi råder over direkte røntgen, topmoderne ultralydsscanner, digital tandrøntgen, terapilaser, ortopædisk udstyr, videoskop, fuldt IDEXX laboratorium, in-house dyrkning, og vi er desuden ISO certificerede.

 

Den ene af vores dyrlæger venter sig tvillinger og går fra i slutningen af september, og på grund af stigning i spændende patienter og glade kunder, har vi brug for netop dig på vores team! Med flere dygtige hænder kommer vi endnu længere!

Vores kundebase kommer langvejs fra hvad angår de pelsede eksotiske dyr, hvor vi skiller os ud i både klientpleje og veterinærfaglig kunnen. Vi tilbyder alt fra almindelige halvårlige sundhedstjek og vaccinationer til komplicerede medicinske udredninger, dystokier, korrektive øreoperationer, ileus-, orto- og tandpatienter. Vi er således et henvisningshospital for kaniner og gnavere. Det er alfa og omega at vores kunder kan nå os i vagten og at vi har kompetencerne og mulighederne for at få de fleste vagtpatienter igennem deres udfordringer. 

Vi ser et stigende antal af dedikerede hunde- og katteejere fra lokalområderne og omegnen, som ønsker den bedste behandling af deres kæledyr, uanset om det er ved undersøgelse i vores stressfrie rammer, ved grundig undersøgelse af dedikerede dyrlæger, eller ved at være på forkant med sygdom. Vi bruger moderne bedøvelsesmetoder og fuld overvågning af deres dyr. Som kunde og patient bliver man fulgt godt op på. Det er noget vores kunder sætter pris på.

 

Hvis du er interesseret i en stilling hos os i vores stressfrie dyreklinik og henvisningshospital, er det vigtigt at du har minimum 2 års erfaring fra smådyrsklinikken, og meget gerne har været ansat på et større hospital. Vi forventer at du har erfaring nok til at hvile i et større og spændende patientflow. Vi arbejder som et team og alle er vigtige brikker i klinikkens arbejde og drift.

Det er en fordel hvis du er kreativ, både i dit værk som dyrlæge, men også som del af vores team, da medinddragelse, medbestemmelse og ansvar også er en del af at være ansat på Dyrlægehuset Farum.

Vi er på udkig efter én eller to dyrlæger, som har en stærk kirurgisk baggrund. Det er nødvendigt at du er ferm til alt almindelig elektiv kirurgi og har mod på at arbejde videre med dine færdigheder og MEGET gerne har rutine i arbejde med eksotiske dyr – evt. fra udlandet. At du har lyst til at arbejde med eksotiske dyr på højt plan, er altafgørende.

Det er et stort plus, hvis du har en videreuddannelse indenfor odontologi, da dette også fylder en del på vores dyreklinik; hos både hunde, katte, og kaniner og gnavere.

Det er en fordel hvis du har flair for eller allerede har en videreuddannelse i ortopædisk arbejde for at arbejde sammen med vores kirurgihold (hvoraf vi har en anden ortopædkirurg). Vi har en lækker Arthrex drill-saw og det orto-udstyr du skulle have behov for til at fikse det meste. Det er vigtigt at du også har evnen og lyst til at kommunikere med ejeren, både af hensyn til en grundig forberedelse forud for operationer, men også i den efterfølgende heling, kontrol og genoptræningsperiode.

Det er ligeledes en fordel hvis du er bekendt med ISO-certificering.

Du bør være indstillet på at være en del af vagtteamet og varetage 1 aftenvagt om ugen (indtil kl.22:00) og 1/5 weekendvagter som går på skift.

Arbejdet i klinikken kan være alt fra nogle timer ugentligt til en fuldtidsstilling alt afhængigt af hvem du er og hvad du kommer med af muligheder og lyst.

En stilling ønskes besat per 1. november (helst allerede 1. oktober), men hvis du har den rigtige profil, er vi parate til at vente på dig med den anden stilling, til det nye år.

Ansøgningsfrist: Vi vil tilse ansøgninger løbende hen over efteråret, for at finde de rigtige kandidater til vores team.