Giv din kat en professionel tandrensning

Det er vigtigt, at din kat en gang i mellem får en tandrensning. Din kat får nemlig forskellige bakterier ind i munden, og er derfor i risikozonen for at udvikle smertefulde tandsygdomme, hvis dens tænder ikke vedligeholdes og altid behandles i tide. En sund mund uden smerter, sikrer således dyrets livskvalitet og bidrager til at man undgår nogle af de mange følgevirkninger en usund mund kan medføre (fx hjerteproblemer).

Hos Dyrlægehuset Farum står vores dygtige dyrlæger altid klar til at give din kat en tandrensning, så dens mund kan blive sund og rask. På klinikken gør vi altid en ekstra indsats for, at det bliver en behagelig og stressfri oplevelse. Det indebærer fx, at vi bruger en sikker og skånsom bedøvelse til din kat, så vi har mulighed for at lave en grundig behandling.

Tegn på, at din kat har brug for en tandrens

Der er flere symptomer, som vil fortælle dig, at din kat har brug for en tandrensning, og som du derfor skal være opmærksom på. Det er symptomer såsom:

  • Dårlig ånde
  • Brunlige eller gullige belægninger på tænderne
  • Tegn på resorptive læsioner langs tandkødet
  • Blødning ved berøring eller børstning af tænder og tandkød
  • Din kat har nedsat appetit eller svært ved at tygge maden

Hvis du er det mindste i tvivl om, om din kat har brug for en tandrensning, anbefaler vi altid, at du kontakter os og får tid til en konsultation, så vi kan vejlede dig. Det er vigtigt, da bakterierne kan hobe sig op, og i de værste tilfælde kan det føre til alvorlige tandsygdomme og forringe din kats helbredsmæssige tilstand.

Bestil tid til tandrensning i dag

På klinikken Dyrlægehuset Farum kan du få en billig tandrensning til din kat. Vores klinik ligger i Farum i Nordsjælland, men vi hjælper meget gerne både i og omkring Furesø og Birkerød, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid eller høre mere om dine muligheder for en billig tandrensning af din kat. Du kan ringe til os på tlf.: +45 44 22 22 26 eller sende en mail på info@dyrlaegehusetfarum.dk. Alternativt kan du booke en tid gennem vores online booking system her på siden.

Vi tilbyder også tandrensning af hund.