Dyrlæger

Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2006, og har desuden en bachelorgrad i zoologi fra 1999.

Katie er foruden ejer og daglig leder af klinikken, også involveret i alt hvad der rør sig på klinikken. Til dagligt varetager Katie medicinske behandlinger, og især også tandarbejde på alle dyrearter. 

Med 22 års erfaring med dyrlægefaget og med 15 år som færdiguddannet dyrlæge, har Katie udviklet styrken i at se kæledyret for sin helhed – hvilket betyder en optimering af sundheden for dit dyr, samtidig med den bedste løsning for dig som ejer. Før Katie startede Dyrlægehuset Farum, har hun arbejdet som dyrlæge i hovedstadsområdet. Katie har operationsarbejde, tandoperation og medicinske udredninger som sine store interesseområder. Derudover er en af kerneværdierne for Katie at sørge for at oplevelsen hos dyrlægen foregår så stressfrit som muligt – både for dyret, men også for ejeren. Dyrlægehuset Farum bryster sig derfor af at være en stressfri klinik.

Foruden kæledyrenes og ejernes trivsel, er trivslen hos Katies ansatte også af stor betydning. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på efteruddannelse, som skræddersyes individuelt til de interesseområder den pågældende medarbejder har.

Katie bor i Farum med sine to børn på henholdsvis 12 og 15 år. Derudover hjælper Katie mange adoptionskaniner, og de store løbegårde i haven er derfor hyppigt i brug. Udover kaniner har høns, sugar gliders, en hund og to akvarier fundet vej til adressen.

Chefdyrlæge Katie Svane Lindhe

Katrine Terp-Tran

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018. Katrine har altid haft brændt for arbejdet i klinisk praksis, hvoraf især arbejdet med kaniner, eksotiske dyr og katte er en af de helt store passioner. Katrine er vokset op med heste og masser af katte, hvilket oprindeligt var årsagen til at hun læste til dyrlæge. Katrine er foruden at være dyrlæge også klinikkens mellemleder og hjælper derfor med den daglige drift af klinikken.

Hos Dyrlægehuset Farum arbejder Katrine med det mere specialiserede arbejde med kaniner og eksotiske dyr (fx tandbehandlinger), men også almindelige konsultationer af hunde og katte. Katrine har været en del af teamet hos Dyrlægehuset Farum siden begyndelsen, og du møder naturligvis Katrine i konsultationen eller i vagten, men derudover vil hun også være at finde på operationsstuen hvor hun varetager bløddelskirurgi. Katrine er også kattens ambassadør på klinikken og står for vores igangværende certificering som "Cat Friendly Clinic".

Katrine er især draget af intern medicin, og af interesseområder har Katrine mange, men særligt skal nævnes lidenskaben for kardiologi, urologi og inflammationsmarkører. Katrine deltager jævnligt på scanningskurser for at udvikle sine evner indenfor dette felt og er ved at videreuddanne sig indenfor kardiologi. 

Privat bor Katrine i Farum med sin mand og deres datter på snart 3 år og deres søn på 1 år. Hun trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid nyder Katrine når familien går på opdagelse, og dette sker oftest med datteren på ryggen i farverig vikle, eller ved siden af i løbevognen, hvis det skal gå ekstra stærkt.

At være aktiv er en vigtig del af Katrines liv, og har altid været det. Katrine har derfor prøvet kræfter med både snowboarding, ridning, gymnastik, fitness samt voltigering (som er gymnastik der foregår på hesteryg).

Dyrlæge Katrine Terp-Tran

Sasja Borup Pustelnik

Sasja er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2015 og rejste herefter til England. Der arbejdede hun først i en lille landsby smådyrsklinik i Sheringham, Norfolk, hvor hendes interesse for kirurgi begyndte.

I 2016 indledte hun et 1 års roterende internship på Queens Veterinary School Hospital ved Cambridge University. Som intern arbejdede hun ved siden af specialister inden for ortopædisk- og bløddelskirurgi, intern medicin, neurologi og andre specialer. Her var hun med til at undervise studerende og så mange interessante patienter.

Efterfølgende arbejdede hun som akutdyrlæge indtil hun begyndte på en smådyrsklinik med kirurgiske henvisninger fra lokal området. Der blev hendes praktiske færdigheder udviklet både indenfor bløddels- og ortopædkirurgi. Hun startede også på et kirurgisk certifikat, som hun skal gennemføre eksamen for her til efteråret.

Sasja flyttede tilbage til Danmark og startede hos Dyrlægehuset Farum i maj 2020. Udover at være konsultationsdyrlæge og vagtdyrlæge er Sasjas store interesse kirurgi hos alle dyrearter (kaniner, hunde, katte, marsvin, andre gnaver og høns og fugle). Sasja har stor interesse indenfor alle aspekter af kirurgi, blandt andet BOAS kirurgi der hjælper kortnæsede hunde få et bedre liv fri for deres vejrtrækningsproblemer, akut kirurgi som kejsersnit og fjernelse af fremmedlegemer og indenfor ortopædi er det korrektion af luxation af knæskallerne og korsbåndsskader.

Privat bor Sasja på Islands Brygge med Phoenix hendes boxer hund på 4 år som hun adopterede for 2 år siden. Sammen laver de agility og nyder naturen. Sasja bruger også sin fritid til musik, dans, skiløb og vinsmagninger.

Dyrlæge Sasja Borup Pustelnik

Cæcilie Oxholm-Priem

Cæcilie blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2022, og har siden da været ansat som dyrlæge her på klinikken. Cæcilie har arbejdet på klinikken som dyrlægestuderende siden klinikken åbnede i 2019 og kender derfor klinikken ud og ind.

Cæcilie har altid haft en stor forkærlighed for dyr. Hun fik sit første job på en smådyrsklinik efter gymnasiet, og siden da, er glæden for arbejdet med patienter og klienter kun vokset!

Cæcilie har en stor interesse i kaniner, gnavere og andre eksoter fx sugar gliders, papegøjer og andre fugle. Cæcilie er også især draget af akutmedicin og bløddelskirurgi, og er ofte at finde på operationsstuen. 

Hos Dyrlægehuset Farum, møder du Cæcilie i konsultationen, på operationsstuen og i vagterne, hvor Cæcilie også arbejder som akutdyrlæge.

Privat bor Cæcilie i Hillerød, og har selv 3 frikaniner, en hund og 2 heste. Cæcilie bruger desuden mange af sine ferier på at arbejde som frivillig, og rejser til Rumænien for at operere og neutralisere gadehunde- og katte.

Dyrlæge Cæcilie Oxholm-Priem

Sigrid Mortensen

Sigrid er en af vores vagtdyrlæger. Mere info kommer snarest. 

Kim Fabricius

Kim er en af vores vagtdyrlæger.

Mere info kommer snarest. 

Camilla Carlsen

Info kommer snarest :)

Billede kommer snarest

Veterinærsygeplejerskeelever

Isolde Bircow

Isolde er startet som veterinærsygeplejerskeelev hos Dyrlægehuset Farum i marts 2022. Udover sin nuværende igangværende uddannelse, har Isolde allerede en del andre beskæftigelser bag sig. Isolde er nemlig uddannet Hestemassør (2017), Holistisk hesteterapeut (2018) samt Hundetræner-instruktør (2022). Isolde har nu endelig fundet sin rette hylde, nemlig veterinærsygeplejerske. Hun elsker at give gode smil med på vejen, og derfor er Isolde også kendt på klinikken som vores egen lille solstråle. Hun går højt op i kundepleje og elsker at hygge om vores indlagte patienter. 

Du møder Isolde i receptionen samt i telefonen, men derudover hjælper hun sygeplejerskerne og dyrlægerne om bagved i kulisserne. 

Isolde bor sammen med sin kæreste Philip og deres to hunde Saga og Hailey i Skævinge. 

Billede kommer snarest.

Nellie Baj Elmo Axelsen

Info kommer snarest :)

Billede kommer snarest

Receptionister

Susanne Meisler

Susanne er vores nyeste receptionist og er startet hos Dyrlægehuset Farum i juli 2022. Susanne er oprindeligt uddannet klinikassistent og kontorassistent, og har tidligere arbejdet med dyreforsikringer, administrative opgaver, bogholderi samt som receptionist. 

Susanne har flere års erfaring indenfor arbejde med dyr på forskellige dyreklinikker rundt om på Sjælland. Susanne elsker kontakten med dyrene og deres ejere. Hun er den første du møder når du træder ind ad døren, og sørger for at du og dit kæledyr føler jer godt tilpas. 

Privat bor Susanne i Herlev, med sine to børn og American Bully, Mio, papegøjen Pedro samt slangen Polly. Susanne er uddannet hundeopdrætter og dette er derfor også en af hendes store passioner. 

Billede kommer snarest

Dyrlægestuderende & Klinikassistener

Anna Caroline Schultz

Anna læser til dyrlæge og er startet på sin kandidat i sommeren 2020. Hun har altid haft en stor kærlighed til dyr, og har tidligere arbejdet frivilligt med bl.a. gadehunde i Sydafrika samt været dyreredder hos Dyrenes Beskyttelse.
Anna er særligt passioneret omkring arbejdet med familiedyr, og er derfor utrolig glad for at arbejde på klinikken. Her hjælper Anna med en bred vifte af opgaver. Du vil kunne møde hende i receptionen og i telefonen, hvor hun laver tidsbestillinger og giver råd og vejledning, når behovet opstår. 

Derudover er Anna at finde i vores baglokaler, hvor hun plejer indlagte dyr og assisterer dyrlægerne under diverse operationer.

Privat bor Anna sammen med sin studieveninde og hendes kat, Ellie, i København NV. Hun er opvokset i Søborg, hvor familien har haft adskillige, og altid katte, hvorfra en særlig stor interesse for netop disse er opstået.

Dyrlægestuderende Anna Caroline Schultz

Petrine Simone Lind Brandt

Petrine læser til dyrlæge på 4. år, og er vokset op på en gård med økologiske malkekøer. Det har derfor altid ligget Petrine på sinde at søge ind på drømmestudiet. 

Til dagligt møder du Petrine i receptionen, i konsultationen hvor hun assisterer dyrlægerne, eller når der skal tages prøver fra dit kæledyr. Hun er ligeledes at finde når dyr skal overvåges under bedøvelse, og er altid frisk på at give en hånd der hvor der er behov. Petrine er én af de mange dyrlægestuderende der omsorgsfuldt holder øje med dit dyr under indlæggelsen, og sørger for at de bliver serviceret bedst muligt.

Du vil sandsynligvis også møde Petrine i telefonen, eller ved udlevering af dit kæledyr hvor hun kærligt vil gennemgå dagens forløb og den videre behandling du evt. skal fortsætte med derhjemme. 

Privat bor Petrine med sin kæreste og deres to hunde, Jack og Joko, samt to marsvin Louis og Hvirvl alle under samme tag i Ganløse. Petrine elsker at bruge sin fritid på at gå på opdagelse i naturen, med at passe heste, eller hvilke andre dyr hun ellers kan få fingrene i. 

Dyrlægestuderende Petrine Simone Lind Brandt

Martin Windfeldt

Martin har været ansat på klinikken siden april 2021. Martin har været rundt på forskellige poster på klinikken og fungerer i dag som klinikassistent, indtil han skal ind og læse til dyrlæge til august 2022. 

Du møder Martin i receptionen, i telefonen, samt på vagterne hvor han assisterer dyrlægerne. 

Privat bor Martin i Farum hos sin mor og far, sammen med deres tre katte, Flora, Mille og Bella, samt deres kanin Ninka. 

Dyrlægestuderende Martin Windfeldt

Helena Klamer

Helena har siden 2018 studeret til dyrlæge på Københavns Universitet. Hun har altid haft en stor forkærlighed for dyr, og har både arbejdet med de store og de helt små dyr igennem årene. Helena finder stor glæde i arbejdet med dyr og mennesker, hvorfor hun har arbejdet både som dyrepasser og pædagogmedhjælper, inden hun blev ansat i klinikken tilbage i april 2021.

Helena er særligt passioneret i arbejdet med de eksotiske dyr, og er altid i færd med at styrke sin viden om disse. Foruden arbejdet i klinikken er Helena ganske aktiv i diverse foreninger og deltager hyppigt i både internationale kongresser og har haft en række praktikker med fokus på eksoter. Drømmen er at specialisere sig i eksoter, når hun færdiggør sin kandidat.

 

På klinikken hjælper Helena med en bred vifte af opgaver. Du vil bl.a. kunne møde hende i receptionen og ved telefonen, hvor hun laver tidsbestillinger og giver råd og vejledning, når der er behov. Derudover plejer hun de indlagte dyr, udleverer patienter og assisterer dyrlægerne i konsultationer og under diverse operationer.

Privat er Helena for nyligt flyttet til Søborg, hvor hun, forhåbentlig, snart får sig en pelset, eller måske skællet, roomie. Når Helena ikke studerer og arbejder, elsker hun at rejse ud i verden både på kulturelle og faglige rejser. Herhjemme, nyder hun en tur i skoven, eller at sejle havkajak i foråret og sommeren, når ikke hun har travlt med at være frivillig bl.a. som dyreredder ved dyrenes beskyttelse.

Dyrlægestuderende Helena Klamer

Katrine Kjøller

Info følger :)

Dyrlægestuderende Katrine Kjøller

Celina Wantzin

Celina blev student i 2019, men allerede i gymnasiet startede hun som dyrepasser på Skolelandbruget i Farum, hvor hun er vant til at passe både meget store og små dyr. Hun har hele sit liv haft en stor kærlighed for pleje af alle slags dyr, og har af denne grund aldrig været i tvivl om sin karrierevej.

I november 2020 startede hun som veterinærsygeplejerskeelev på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg. Ved siden af studiet hjælper Celina til hos os som klinik assistent.

Celina arbejder også som badmintontræner i den lokale Badmintonklub. Privat bor hun hjemme hos sine forældre, og i sin fritid spiller hun konkurrence-badminton og styrketræner. Derudover elsker hun at gå ture ude i den smukke natur med hendes dejlige Dansk-Svensk Gårdhund.

Klinikassistent Celina

Amanda Petri Enggaard

Info kommer snarest.