Dyrlæger

Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2006, og har desuden en bachelorgrad i zoologi fra 1999.

Katie er foruden ejer og daglig leder af klinikken, også involveret i alt hvad der rør sig på klinikken. Til dagligt varetager Katie medicinske behandlinger, og især også tandarbejde på alle dyrearter. 

Med 22 års erfaring med dyrlægefaget og med 15 år som færdiguddannet dyrlæge, har Katie udviklet styrken i at se kæledyret for sin helhed – hvilket betyder en optimering af sundheden for dit dyr, samtidig med den bedste løsning for dig som ejer. Før Katie startede Dyrlægehuset Farum, har hun arbejdet som dyrlæge i hovedstadsområdet. Katie har operationsarbejde, tandoperation og medicinske udredninger som sine store interesseområder. Derudover er en af kerneværdierne for Katie at sørge for at oplevelsen hos dyrlægen foregår så stressfrit som muligt – både for dyret, men også for ejeren. Dyrlægehuset Farum bryster sig derfor af at være en stressfri klinik.

Foruden kæledyrenes og ejernes trivsel, er trivslen hos Katies ansatte også af stor betydning. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på efteruddannelse, som skræddersyes individuelt til de interesseområder den pågældende medarbejder har.

Katie bor i Farum med sine to børn på henholdsvis 12 og 15 år. Derudover hjælper Katie mange adoptionskaniner, og de store løbegårde i haven er derfor hyppigt i brug. Udover kaniner har høns, sugar gliders, en hund og to akvarier fundet vej til adressen.

Chefdyrlæge Katie Svane Lindhe

Katrine Terp-Tran

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018. Katrine har altid haft brændt for arbejdet i klinisk praksis, hvoraf især arbejdet med kaniner, eksotiske dyr og katte er en af de helt store passioner. Katrine er vokset op med heste og masser af katte, hvilket oprindeligt var årsagen til at hun læste til dyrlæge. Katrine er foruden at være dyrlæge også klinikkens mellemleder og hjælper derfor med den daglige drift af klinikken.

Hos Dyrlægehuset Farum arbejder Katrine med det mere specialiserede arbejde med kaniner og eksotiske dyr (fx tandbehandlinger), men også almindelige konsultationer af hunde og katte. Katrine har været en del af teamet hos Dyrlægehuset Farum siden begyndelsen, og du møder naturligvis Katrine i konsultationen eller i vagten, men derudover vil hun også være at finde på operationsstuen hvor hun varetager bløddelskirurgi. Katrine er også kattens ambassadør på klinikken og står for vores igangværende certificering som "Cat Friendly Clinic".

Katrine er især draget af intern medicin, og af interesseområder har Katrine mange, men særligt skal nævnes lidenskaben for kardiologi, urologi og inflammationsmarkører. Katrine deltager jævnligt på scanningskurser for at udvikle sine evner indenfor dette felt og er ved at videreuddanne sig indenfor kardiologi. 

Privat bor Katrine i Farum med sin mand og deres datter på snart 3 år og deres søn på 1 år. Hun trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid nyder Katrine når familien går på opdagelse, og dette sker oftest med datteren på ryggen i farverig vikle, eller ved siden af i løbevognen, hvis det skal gå ekstra stærkt.

At være aktiv er en vigtig del af Katrines liv, og har altid været det. Katrine har derfor prøvet kræfter med både snowboarding, ridning, gymnastik, fitness samt voltigering (som er gymnastik der foregår på hesteryg).

Dyrlæge Katrine Terp-Tran

Sasja Borup Pustelnik

Sasja er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2015 og rejste herefter til England. Der arbejdede hun først i en lille landsby smådyrsklinik i Sheringham, Norfolk, hvor hendes interesse for kirurgi begyndte.

I 2016 indledte hun et 1 års roterende internship på Queens Veterinary School Hospital ved Cambridge University. Som intern arbejdede hun ved siden af specialister inden for ortopædisk- og bløddelskirurgi, intern medicin, neurologi og andre specialer. Her var hun med til at undervise studerende og så mange interessante patienter.

Efterfølgende arbejdede hun som akutdyrlæge indtil hun begyndte på en smådyrsklinik med kirurgiske henvisninger fra lokal området. Der blev hendes praktiske færdigheder udviklet både indenfor bløddels- og ortopædkirurgi. Hun startede også på et kirurgisk certifikat, som hun skal gennemføre eksamen for her til efteråret.

Sasja flyttede tilbage til Danmark og startede hos Dyrlægehuset Farum i maj 2020. Udover at være konsultationsdyrlæge og vagtdyrlæge er Sasjas store interesse kirurgi hos alle dyrearter (kaniner, hunde, katte, marsvin, andre gnaver og høns og fugle). Sasja har stor interesse indenfor alle aspekter af kirurgi, blandt andet BOAS kirurgi der hjælper kortnæsede hunde få et bedre liv fri for deres vejrtrækningsproblemer, akut kirurgi som kejsersnit og fjernelse af fremmedlegemer og indenfor ortopædi er det korrektion af luxation af knæskallerne og korsbåndsskader.

Privat bor Sasja på Islands Brygge med Phoenix hendes boxer hund på 4 år som hun adopterede for 2 år siden. Sammen laver de agility og nyder naturen. Sasja bruger også sin fritid til musik, dans, skiløb og vinsmagninger.

Dyrlæge Sasja Borup Pustelnik

Henriette Munk

Henriette er uddannet dyrlæge november 2009 fra Københavns Universitet. Kaniner og gnavere har altid fyldt meget hos Henriette og siden hun var studerende søgt studiejob hvor netop eksoterne var i centrum. Siden midten af maj 2021 har du kunne nyde godt af Henriette og hendes mange kompetencer, hun har en bred erfaring indenfor alle slags sygdomme hos alle dyrearter, og især intern medicin er Henriettes store passion. 

Henriette er en stor fortaler for det moderne kaninhold, og har altid fyldt hjemmet med adskillige fritgående stuekaniner.

Privat bor Henriette med sin kæreste i Albertslund samt deres mindre dyrepark nemlig deres hund Bertil, to chinchillaer, Noëlle og Lillefis, samt hele seks kaniner, Dutten, Hassel, Emma, Gustav, Thomas og Havanna.  

Dyrlæge Henriette Munk

Marie Høy Hansen

Marie færdiguddannet dyrlæge fra Københavns Universitet februar 2018. Siden da har Marie arbejdet på dyreklinik i Grønland (faktisk Grønlands eneste private dyreklinik kaldet Donnas Dyreklinik - som også har et samarbejde med Dyrlægehuset Farum). Marie har haft fingrene i alt hvad hun har kunnet få fat i, dog ingen isbjørne ;). Heldigvis er Marie nu tilbage i Danmark så vi kan gøre brug af hendes søde og omsorgsfulde væsen. Marie har været at finde på klinikken siden september 2021. Du møder Marie i konsultationerne, i vagten og hun kan også være at finde på operationsstuen. 

Maries helt store passion er tænder hos alle dyrearter, og ønsker at dygtiggøre sig indenfor dette område. Katte og kaniner har også en helt særlig plads i Maries hjerte.

Privat bor Marie på Amager, og elsker at bruge tid på at være kreativ med eksempelvis at hækle, men hun elsker også at bruge tiden med en god bog. Marie går stadig og venter på den perfekte kat som skal flytte ind hos hende. 

Cæcilie Oxholm-Priem

Cæcilie blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2022, og har siden da været ansat som dyrlæge her på klinikken. Cæcilie har arbejdet på klinikken som dyrlægestuderende siden klinikken åbnede i 2019 og kender derfor klinikken ud og ind.

Cæcilie har altid haft en stor forkærlighed for dyr. Hun fik sit første job på en smådyrsklinik efter gymnasiet, og siden da, er glæden for arbejdet med patienter og klienter kun vokset!

Cæcilie har en stor interesse i kaniner, gnavere og andre eksoter fx sugar gliders, papegøjer og andre fugle. Cæcilie er også især draget af akutmedicin og bløddelskirurgi, og er ofte at finde på operationsstuen. 

Hos Dyrlægehuset Farum, møder du Cæcilie i konsultationen, på operationsstuen og i vagterne, hvor Cæcilie også arbejder som akutdyrlæge.

Privat bor Cæcilie i Hillerød, og har selv 3 frikaniner, en hund og 2 heste. Cæcilie bruger desuden mange af sine ferier på at arbejde som frivillig, og rejser til Rumænien for at operere og neutralisere gadehunde- og katte.

Dyrlæge Cæcilie Oxholm-Priem

Autoriserede Veterinærsygeplejersker

Anette Witkowska Street

Anette er autoriseret Veterinær sygeplejerske og har mange års erfaring i smådyrsklinikken. Anette er uddannet fra Anicura Københavns Dyrehospital i 2006, og har siden da prøvet livet på forskellige Dyreklinikker, inklusiv arbejde på Roskilde Dyreklinik, AniCura Københavns og KU life, Hospital for mindre husdyr.

Anette er også uddannet hundeadfærdsterapeut og arbejder gerne med problemadfærd og hundetræning. Anette er desuden erfaren i vejledning af diætfoder, samt diverse kosttilskud/tilbehør til vores kæledyr, og vil derfor også være at møde i receptionen på Dyrlægehuset Farum. Derudover er Anette oftest til stede under operationerne, hvor hun tager sig professionelt og kærligt af de indlagte dyr.

Selvom vi ofte løber stærkt på klinikken er Anette altid smilende og imødekommende med godt humør. Anette er klinikkens helt store spasmager. Hun elsker at lave sjov med sine kollegaer og med sprudlende humør og nærvær får hun altid sine medmennesker til at trække i smilebåndet. 

Til dagligt bor Anette i Hvidovre med sine to sønner, hvor det meste af tiden går med drengenes ishockeytræning. Anette elsker boligindretning og at arbejde kreativt på mange forskellige måder, især hvis man skal finde en kreativ og funktionel løsning i hverdagen eller på arbejde. 

Veterinærsygeplejerske Anette Witkowska Street

Mikaela Husballe Rasmussen

Mikaela er uddannet veterinærsygeplejerske fra marts 2019. Siden da har hun arbejdet på smådyrsklinikker rundt omkring i landet, herunder Egelund Dyreklinik, Dyreklinikken Centrum for endeligt at lande her hos os. Mikaela har været en del af Dyrlægehuset Farum siden maj 2021. Du møder Mikaela i receptionen og som en støttende hånd i konsultationerne. Derudover er Mikaela at finde på operationsstuen hvor hun assisterer vores dyrlæger. 

Mikaela har en stor passion for kaniner, mens er glad for arbejdet med alle eksotiske dyr, hunde og katte. 

Mikaela bor i Vipperød, sammen med sine to kaniner Olau og Lima, samt katten Sylvester (og Aslan som strejfer en del). Alle dyrene er redningsdyr som Mikaela har givet en ny chance i livet. 

Veterinærsygeplejerske Mikaela Husballe Rasmussen

Josephine Hocke Fredshavn

Josephine er vores nyeste veterinærsygeplejerske på klinikken og startede i juni 2022. Josephine har mange års erfaring inde for branchen, hun blev uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske i 2013. Siden da har hun slået sine folder på Universitetshospital for Familiedyr samt på tre forskellige smådyrsklinikker i Tyskland, hvor hun boede og arbejdede i seks år. Nu er hun heldigvis tilbage i Danmark - og dét nyder vi godt af her hos Dyrlægehuset Farum. 

Josephine holder allermest af intern medicin og er derfor en stor del af vores akutteam, og behandling i skadestuen. Derudover assisterer hun dagligt dyrlægerne med behandling og pleje af kæledyrene. Josephine er også at finde på operationsstuen, i tandrummet samt i receptionen til vejledning af blandt andet foder. 

 

Privat bor Josephine i Virum, og i sin fritid elsker hun at være kreativ med især at male og tegne. Josephine er ekstremt socialt anlagt og elsker derfor at bruge tid med sine venner og familie.

Billede kommer snarest

Veterinærsygeplejerske elev

Ditte Auriga

Ditte er under uddannelse som veterinærsygeplejerske, hvilket altid har været hendes helt store drøm og passion. Ditte startede sin eventyr i 2019, men har siden da skiftet sin gamle klinik ud, og er heldigvis for os, nu landet her hos Dyrlægehuset Farum pr. februar 2021.

Ditte elsker både dyr og mennesker, og netop derfor er veterinærsygeplejerske den perfekte profession i denne henseende. Ditte drages af den personlige kontakt med ejer samt det samtidige samarbejde med dyret, og den omsorg der medfølger. Ditte har en bred baggrund er desuden uddannet som hundetræner.

Du møder blandt andet Ditte i receptionen, eller som en ekstra kærlig hånd i konsultationen, eller bag i kulisserne, hvor hun assisterer vores andre veterinærsygeplejersker og dyrlæger.

Privat bor Ditte i Brøndby Strand med sin mand og til tider deres bonusdatter samt deres to devon rex katte Alfe og Elver. 

Veterinærsygeplejerske elev Ditte

Isolde Bircow

Isolde er startet som veterinærsygeplejerskeelev hos Dyrlægehuset Farum i marts 2022. Udover sin nuværende igangværende uddannelse, har Isolde allerede en del andre beskæftigelser bag sig. Isolde er nemlig uddannet Hestemassør (2017), Holistisk hesteterapeut (2018) samt Hundetræner-instruktør (2022). Isolde har nu endelig fundet sin rette hylde, nemlig veterinærsygeplejerske. Hun elsker at give gode smil med på vejen, og derfor er Isolde også kendt på klinikken som vores egen lille solstråle. Hun går højt op i kundepleje og elsker at hygge om vores indlagte patienter. 

Du møder Isolde i receptionen samt i telefonen, men derudover hjælper hun sygeplejerskerne og dyrlægerne om bagved i kulisserne. 

Isolde bor sammen med sin kæreste Philip og deres to hunde Saga og Hailey i Skævinge. 

Billede kommer snarest.

Receptionister

Ina Christiansen

Ina er den første du møder når du træder ind på klinikken. Ina står for den daglige hold af receptionen, og det er derfor ofte Ina du møder ved tidsbestilling.

Derudover står Ina for salg af dyreartikler og foder, og tager altid imod dig og dit kæledyr med et kæmpe smil. Ina har erfaring med alle slags dyr og har en kæmpe kærlighed hertil, og ikke mindst en drivkraft til at optimere velfærden for dyrene.

Ina har været passioneret og aktiv i sin kamp for dyrevelfærden i mere end 10 år. Ina har tidligere været frivillig på Kattens Værn, og det er også derfra hun har adopteret sin kat, Pirlo.

Udover at passe receptionen, hjælper Ina også til med klinikkens marketing på Facebook og Instagram.

Receptionist Ina Christiansen

Susanne Meisler

Susanne er vores nyeste receptionist og er startet hos Dyrlægehuset Farum i juli 2022. Susanne er oprindeligt uddannet klinikassistent og kontorassistent, og har tidligere arbejdet med dyreforsikringer, administrative opgaver, bogholderi samt som receptionist. 

Susanne har flere års erfaring indenfor arbejde med dyr på forskellige dyreklinikker rundt om på Sjælland. Susanne elsker kontakten med dyrene og deres ejere. Hun er den første du møder når du træder ind ad døren, og sørger for at du og dit kæledyr føler jer godt tilpas. 

Privat bor Susanne i Herlev, med sine to børn og American Bully, Mio, papegøjen Pedro samt slangen Polly. Susanne er uddannet hundeopdrætter og dette er derfor også en af hendes store passioner. 

Billede kommer snarest

Dyrlægestuderende & Klinikassistener

Yasmin Raziye Mor

Yasmin bor i Hillerød, er 23 år, og har tidligere læst Husdyrvidenskab på Københavns Universitet. Yasmin har altid haft en stor passion, især katte (som hun i øvrigt har to af - Grace og Maui). 

Yasmin arbejder på klinikken som klinikassistent. Du møder Yasmin i receptionen hvor hun smilende tager imod dig og dit kæledyr, og hurtigt gør sit ypperste for at I føler jer tilpas. Derudover er Yasmin også en stor ressource når det kommer til at hjælpe vores øvrige personale. Det er derfor ikke usædvanligt at du ser Yasmin assistere både sygeplejersker og dyrlæger, med alt fra forberedelse af patienter der skal bedøves, have taget røntgen, eller diverse prøver. 

Klinikassistent Yasmin Raziye Mor

Ditte Rich Stærk

Ditte arbejder i klinikken som klinikassistent. Hun har mange års erfaring og stor interesse inden for kaniner. Ditte har tidligere studeret biokemi og er netop startet på veterinærmedicinstudiet for at læse til dyrlæge i 2020.

Til daglig hjælper Ditte til med at assistere dyrlægerne, klargøre dyr til operation, vejlede omkring efterbehandling, foder og adfærd hos kaniner, samt negleklip, blodprøvetagning m.m. 

Ditte er desuden sundhedsfaglig koordinator for foreningen Kaninværnet, som arbejder tæt sammen med Dyrlægehuset Farum om bedre velfærd og udbredelse af viden inden for kaniner.

Dyrlægestuderende Ditte Rich Stærk

Anna Caroline Schultz

Anna læser til dyrlæge og er startet på sin kandidat i sommeren 2020. Hun har altid haft en stor kærlighed til dyr, og har tidligere arbejdet frivilligt med bl.a. gadehunde i Sydafrika samt været dyreredder hos Dyrenes Beskyttelse.
Anna er særligt passioneret omkring arbejdet med familiedyr, og er derfor utrolig glad for at arbejde på klinikken. Her hjælper Anna med en bred vifte af opgaver. Du vil kunne møde hende i receptionen og i telefonen, hvor hun laver tidsbestillinger og giver råd og vejledning, når behovet opstår. 

Derudover er Anna at finde i vores baglokaler, hvor hun plejer indlagte dyr og assisterer dyrlægerne under diverse operationer.

Privat bor Anna sammen med sin studieveninde og hendes kat, Ellie, i København NV. Hun er opvokset i Søborg, hvor familien har haft adskillige, og altid katte, hvorfra en særlig stor interesse for netop disse er opstået.

Dyrlægestuderende Anna Caroline Schultz

Petrine Simone Lind Brandt

Petrine læser til dyrlæge på 4. år, og er vokset op på en gård med økologiske malkekøer. Det har derfor altid ligget Petrine på sinde at søge ind på drømmestudiet. 

Til dagligt møder du Petrine i receptionen, i konsultationen hvor hun assisterer dyrlægerne, eller når der skal tages prøver fra dit kæledyr. Hun er ligeledes at finde når dyr skal overvåges under bedøvelse, og er altid frisk på at give en hånd der hvor der er behov. Petrine er én af de mange dyrlægestuderende der omsorgsfuldt holder øje med dit dyr under indlæggelsen, og sørger for at de bliver serviceret bedst muligt.

Du vil sandsynligvis også møde Petrine i telefonen, eller ved udlevering af dit kæledyr hvor hun kærligt vil gennemgå dagens forløb og den videre behandling du evt. skal fortsætte med derhjemme. 

Privat bor Petrine med sin kæreste og deres to hunde, Jack og Joko, samt to marsvin Louis og Hvirvl alle under samme tag i Ganløse. Petrine elsker at bruge sin fritid på at gå på opdagelse i naturen, med at passe heste, eller hvilke andre dyr hun ellers kan få fingrene i. 

Dyrlægestuderende Petrine Simone Lind Brandt

Martin Windfeldt

Martin har været ansat på klinikken siden april 2021. Martin har været rundt på forskellige poster på klinikken og fungerer i dag som klinikassistent, indtil han skal ind og læse til dyrlæge til august 2022. 

Du møder Martin i receptionen, i telefonen, samt på vagterne hvor han assisterer dyrlægerne. 

Privat bor Martin i Farum hos sin mor og far, sammen med deres tre katte, Flora, Mille og Bella, samt deres kanin Ninka. 

Dyrlægestuderende Martin Windfeldt

Helena Klamer

Info følger :)

Dyrlægestuderende Helena Klamer

Signe Fisker

Signe læser til dyrlæge og har været i gang på studiet siden 2019. Hun har altid haft en stor interesse og kærlighed for dyr, specielt kaniner. Det har derfor været en stor drøm at komme ind på dyrlægestudiet.

Interessen for kaniner opstod da hun fik kaniner for første gang i 2010, og herefter har der været en stor interesse i at indsamle viden om og arbejde med kaniner. Til dagligt kan du møde Signe i receptionen og i telefonen, hvor hun altid er klar til at lave tidsbestillinger eller give råd og vejledning. Derudover hjælper Signe også til med at pleje de indlagte dyr og sørge for at dyrene har det godt under indlæggelsen. Hun er altid klar til at hjælpe, hvor der er behov. 

Privat bor Signe i hus i Nordsjælland med sine to frikaniner, Mini og Anton, og pendler i nogle weekender til Stockholm for at besøge sin kæreste. Signe nyder at bruge sin fritid på at gå på opdagelse i naturen med 2 hunde, som hun passer regelmæssigt og bruge meget tid i haven med hendes kaniner. Derudover er Signe også frivillig hos Dyreværnet.

Dyrlægestuderende Signe Fisker

Katrine Kjøller

Info følger :)

Dyrlægestuderende Katrine Kjøller

Celina Wantzin

Celina blev student i 2019, men allerede i gymnasiet startede hun som dyrepasser på Skolelandbruget i Farum, hvor hun er vant til at passe både meget store og små dyr. Hun har hele sit liv haft en stor kærlighed for pleje af alle slags dyr, og har af denne grund aldrig været i tvivl om sin karrierevej.

I november 2020 startede hun som veterinærsygeplejerskeelev på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg. Ved siden af studiet hjælper Celina til hos os som klinik assistent.

Celina arbejder også som badmintontræner i den lokale Badmintonklub. Privat bor hun hjemme hos sine forældre, og i sin fritid spiller hun konkurrence-badminton og styrketræner. Derudover elsker hun at gå ture ude i den smukke natur med hendes dejlige Dansk-Svensk Gårdhund.

Klinikassistent Celina

Amanda Petri Enggaard

Info kommer snarest.