Dyrlæger

Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2006, og har desuden en bachelorgrad i zoologi fra 1999.

Katie er foruden ejer og daglig leder af klinikken, også involveret i alt hvad der rør sig på klinikken. Til dagligt varetager Katie alle de store operationer, herunder tandarbejde, men også medicinske behandlinger. Desuden vil Katie være at finde hvis du besøger klinikken i vagten.

Med 22 års erfaring med dyrlægefaget og med 15 år som færdiguddannet dyrlæge, har Katie udviklet styrken i at se kæledyret for sin helhed – hvilket betyder en optimering af sundheden for dit dyr, samtidig med den bedste løsning for dig som ejer. Før Katie startede Dyrlægehuset Farum, har hun arbejdet som dyrlæge i hovedstadsområdet. Katie har operationsarbejde, tandoperation og medicinske udredninger som sine store interesseområder. Derudover er en af kerneværdierne for Katie at sørge for at oplevelsen hos dyrlægen foregår så stressfrit som muligt – både for dyret, men også for ejeren. Dyrlægehuset Farum bryster sig derfor af at være en stressfri klinik.

Foruden kæledyrenes og ejernes trivsel, er trivslen hos Katies ansatte også af stor betydning. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på efteruddannelse, som skræddersyes individuelt til de interesseområder den pågældende medarbejder har.

Katie bor i Farum med sine to børn på henholdsvis 12 og 15 år. Derudover hjælper Katie mange adoptionskaniner, og de store løbegårde i haven er derfor hyppigt i brug. Udover kaniner har høns, sugar gliders, en hund og to akvarier fundet vej til adressen.

Dyrlæge Katie Svane Lindhe

Katrine Terp-Tran

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018. Katrine har altid haft en brændt for arbejdet i klinisk praksis, hvoraf især arbejdet med kaniner, eksotiske dyr og katte er en af de helt store passioner. Katrine er vokset op med heste og masser af katte, hvilket oprindeligt var årsagen til at hun læste til dyrlæge. 

Hos Dyrlægehuset Farum arbejder Katrine med det mere specialiserede arbejde med kaniner og eksotiske dyr (fx tandbehandlinger), men også almindelige konsultationer af hunde og katte. Katrine har været en del af teamet hos Dyrlægehuset Farum siden begyndelsen, og du møder naturligvis Katrine i konsultationen eller i vagten, men derudover vil hun også være at finde på operationsstuen hvor hun varetager bløddelskirurgi. 

Katrine er især draget af intern medicin, og af interesseområder har Katrine mange, men særligt skal nævnes lidenskaben for kardiologi, urologi og inflammationsmarkører. Katrine deltager jævnligt på scanningskurser for at udvikle sine evner indenfor dette felt og er ved at videreuddanne sig indenfor kardiologi. 

Privat bor Katrine i Farum med sin mand og deres datter på snart 3 år og deres søn på 1 år. Hun trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid nyder Katrine når familien går på opdagelse, og dette sker oftest med datteren på ryggen i farverig vikle, eller ved siden af i løbevognen, hvis det skal gå ekstra stærkt.

At være aktiv er en vigtig del af Katrines liv, og har altid været det. Katrine har derfor prøvet kræfter med både snowboarding, ridning, gymnastik, fitness samt voltigering (som er gymnastik der foregår på hesteryg).

Dyrlæge Katrine Terp-Tran

Sasja Borup Pustelnik

Sasja er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2015 og rejste herefter til England. Der arbejdede hun først i en lille landsby smådyrsklinik i Sheringham, Norfolk, hvor hendes interesse for kirurgi begyndte.

I 2016 indledte hun et 1 års roterende internship på Queens Veterinary School Hospital ved Cambridge University. Som intern arbejdede hun ved siden af specialister inden for ortopædisk- og bløddelskirurgi, intern medicin, neurologi og andre specialer. Her var hun med til at undervise studerende og så mange interessante patienter.

Efterfølgende arbejdede hun som akutdyrlæge indtil hun begyndte på en smådyrsklinik med kirurgiske henvisninger fra lokal området. Der blev hendes praktiske færdigheder udviklet både indenfor bløddels- og ortopædkirurgi. Hun startede også på et kirurgisk certifikat, som hun skal gennemføre eksamen for her til efteråret.

Sasja flyttede tilbage til Danmark og startede hos Dyrlægehuset Farum i maj 2020. Udover at være konsultationsdyrlæge og vagtdyrlæge er Sasjas store interesse kirurgi hos alle dyrearter (kaniner, hunde, katte, marsvin, andre gnaver og høns og fugle). Sasja har stor interesse indenfor alle aspekter af kirurgi, blandt andet BOAS kirurgi der hjælper kortnæsede hunde få et bedre liv fri for deres vejrtrækningsproblemer, akut kirurgi som kejsersnit og fjernelse af fremmedlegemer og indenfor ortopædi er det korrektion af luxation af knæskallerne og korsbåndsskader.

Privat bor Sasja på Islands Brygge med Phoenix hendes boxer hund på 4 år som hun adopterede for 2 år siden. Sammen laver de agility og nyder naturen. Sasja bruger også sin fritid til musik, dans, skiløb og vinsmagninger.

Dyrlæge Sasja Borup Pustelnik

Michelle Christiansen

Michelle er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2018. Siden da har Michelle været ansat som dyrlæge flere steder i landet, herunder på et dyrehospital på Falster og en dyreklinik i København. 

Siden februar 2020, har Michelle været ansat hos Dyrlægehuset Farum som vagtdyrlæge. I kan derfor møde hende i aftentimerne samt i weekenderne, hvor hun vil gøre sit for at hjælpe jeres syge dyr i vagten.

Privat bor Michelle med sin kæreste på en gård i Nordsjælland sammen med deres kat Sika en hellig birma på 5 år og snart med deres kommende labradorhvalp.

Vagtdyrlæge Michelle Christiansen

Sofie Østergaard Nielsen

Sofie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet januar 2021. Sofie fik vakt interessen for dyrlægefaget da hendes families tidligere labrador blev indlagt på Universitetshospitalet for Familiedyr i København. Interessen blev yderligere bekræftet gennem Sofies rejse til Sydafrika i forbindelse med frivilligt arbejde med dyr i 2015. Sofie har altid villet yde omsorg og hjælpe dyr, samtidig med at tilgodese deres behov og have en god kommunikation med ejerne. Sofie har bl.a. tidligere erfaring som vagtcentral medarbejder hos Dyrenes Beskyttelse 1812 og som dyrlægestuderende hos Byens Dyreklinik Taastrup. Sofie har stor interesse for kirurgi og dermatologi. 

Privat bor Sofie i Hornbæk med sin kæreste, og deres hund Milo. I sin fritid nyder Sofie at dyrke sport, gå ture i den skønne natur, få nye oplevelser gennem rejser og være sammen med familie og venner. Til efteråret må vi desværre sige farvel til Sofie da hendes nye eventyr som mor til tvillingedrenge begynder. Vi kommer til at savne hende!

Dyrlæge Sofie Østergaard Nielsen

Henriette Munk

Henriette er uddannet dyrlæge november 2009 fra Københavns Universitet. Kaniner og gnavere har altid fyldt meget hos Henriette og siden hun var studerende søgt studiejob hvor netop eksoterne var i centrum. Siden midten af maj 2021 har du kunne nyde godt af Henriette og hendes mange kompetencer, hun har en bred erfaring indenfor alle slags sygdomme hos alle dyrearter, og især intern medicin er Henriettes store passion. 

Henriette er en stor fortaler for det moderne kaninhold, og har altid fyldt hjemmet med adskillige fritgående stuekaniner.

Privat bor Henriette med sin kæreste i Albertslund samt deres mindre dyrepark nemlig deres hund Bertil, to chinchillaer, Noëlle og Lillefis, samt hele seks kaniner, Dutten, Hassel, Emma, Gustav, Thomas og Havanna.  

Dyrlæge Henriette Munk

Autoriserede Veterinærsygeplejersker

Anette Witkowska Street

Anette er autoriseret Veterinær sygeplejerske og har mange års erfaring i smådyrsklinikken. Anette er uddannet fra Anicura Københavns Dyrehospital i 2006, og har siden da prøvet livet på forskellige Dyreklinikker, inklusiv arbejde på Roskilde Dyreklinik, AniCura Københavns og KU life, Hospital for mindre husdyr.

Anette er også uddannet hundeadfærdsterapeut og arbejder gerne med problemadfærd og hundetræning. Anette er desuden erfaren i vejledning af diætfoder, samt diverse kosttilskud/tilbehør til vores kæledyr, og vil derfor også være at møde i receptionen på Dyrlægehuset Farum. Derudover er Anette oftest til stede under operationerne, hvor hun tager sig professionelt og kærligt af de indlagte dyr.

Selvom vi ofte løber stærkt på klinikken er Anette altid smilende og imødekommende med godt humør. Anette er klinikkens helt store spasmager. Hun elsker at lave sjov med sine kollegaer og med sprudlende humør og nærvær får hun altid sine medmennesker til at trække i smilebåndet. 

Til dagligt bor Anette i Hvidovre med sine to sønner, hvor det meste af tiden går med drengenes ishockeytræning. Anette elsker boligindretning og at arbejde kreativt på mange forskellige måder, især hvis man skal finde en kreativ og funktionel løsning i hverdagen eller på arbejde. 

Veterinærsygeplejerske Anette Witkowska Street

Pernille Bergstedt

Pernille blev uddannet år 2015, og har siden da arbejdet på Anicura Københavns dyrehospital som primær akutsygeplejerske, og derefter på Universitetshospitalet for familiedyr i Gernerel Intern Medicin som "mediciner-sygeplejerske" til bl.a. kompleksbehandlinger og krævende indlagte dyr.

Her på klinikken vil Pernille primært befinde sig ude bagved, hvor hun tager sig af jeres søde kæledyr til anæstesi eller udredninger, men I vil også kunne møde Pernille i en akut konsultation. Pernilles interesserer ligger i intern medicin, blod/plasma bank, laboratoriearbejde, hygiejne og akut medicin. Pernille styrer ligeledes al medicin i huset. 

Privat bor Pernille i Søborg med sin søn, fra maj 2019, og sammen med to irske setter og en ragdoll. Pernilles ragdoll er bloddonor, og har hjulpet med at redde katteliv.

Veterinærsygeplejerske Pernille Bergstedt

Martina Michelle Nielsen

Martina blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2019, og har siden da arbejdet i Albertslund. Martina har en stor passion for adfærd, hvor især adfærd hos katte altid har fascineret hende. Af samme årsag har Martina en del kurser bag sig, indenfor dette emne - både i adfærd hos hund og hos katte. 

Til dagligt arbejder Martina bag kulisserne, her assisterer hun dyrlæger under operationer eller konsultationer. Martina er teamplayer som altid sørger for at hjælpe til der hvor det brænder på. Hun løfter altid opgaven med et smil, og sætter en ære i at yde den største omsorg for dit kæledyr.  

Privat bor Martina i Albertslund med sin gamle kat Sia og baby-missen Marshmellow. 

Veterinærsygeplejerske Martina Michelle Nielsen

Mikaela Husballe Rasmussen

Info følger :)

Veterinærsygeplejerske Mikaela Husballe Rasmussen

Veterinærsygeplejerske elev

Ditte Auriga

Dittemarie er under uddannelse som veterinærsygeplejerske, hvilket altid har været hendes helt store drøm og passion. Dittemarie startede sin eventyr i 2019, men har siden da skiftet sin gamle klinik ud, og er heldigvis for os, nu landet her hos Dyrlægehuset Farum pr. februar 2021.

Dittemarie elsker både dyr og mennesker, og netop derfor er veterinærsygeplejerske den perfekte profession i denne henseende. Dittemarie drages af den personlige kontakt med ejer samt det samtidige samarbejde med dyret, og den omsorg der medfølger. Dittemarie har en bred baggrund er desuden uddannet som hundetræner.

Du møder blandt andet Dittemarie i receptionen, eller som en ekstra kærlig hånd i konsultationen, eller bag i kulisserne, hvor hun assisterer vores andre veterinærsygeplejersker og dyrlæger.

Privat bor Dittemarie i Brøndby Strand med sin mand og til tider deres bonusdatter samt deres kat Brian. Dittemaries næste mål er at få en kanin, men hele husstanden skal lige overtales.

Veterinærsygeplejerske elev Ditte

Receptionister

Ina Christiansen

Ina er den første du møder når du træder ind på klinikken. Ina står for den daglige hold af receptionen, og det er derfor ofte Ina du møder ved tidsbestilling.

Derudover står Ina for salg af dyreartikler og foder, og tager altid imod dig og dit kæledyr med et kæmpe smil. Ina har erfaring med alle slags dyr og har en kæmpe kærlighed hertil, og ikke mindst en drivkraft til at optimere velfærden for dyrene.

Ina har været passioneret og aktiv i sin kamp for dyrevelfærden i mere end 10 år. Ina har tidligere været frivillig på Kattens Værn, og det er også derfra hun har adopteret sin kat, Pirlo.

Udover at passe receptionen, hjælper Ina også til med klinikkens marketing på Facebook og Instagram.

Receptionist Ina Christiansen

Signe Nielsen

Signe har altid haft en stor interesse og kæmpe passion for kaniner. Udover at have haft mange kaniner i sit liv, har hun også haft kælekanin opdræt for få år siden. Signe er uddannet dyrehandler og har været i branchen i 6 år, men har efterfølgende været tilknyttet dyreklinikker som assistent. Du møder Signe og hendes store viden ude i receptionen og som den blide stemme i telefonen. 

Til dagligt hjælper Signe med at vejlede omkring fodring og adfærd, med at booke ind og til at tage i mod patienter, samt til hjemsendelser efter indlæggelse. Signe kan også være at finde bag kulissen hvor hun altid står klar med en hjælpende hånd. 

Til dagligt bor Signe med sine to små døtre og deres tre skønne kaniner. 

Receptionist Signe Nielsen

Dyrlægestuderende & Klinikassistener

Cæcilie Oxholm-Priem

Cæcilie læser til dyrlæge på 5. år, og har altid haft en stor forkærlighed for dyr. Hun fik sit første job på en smådyrsklinik efter gymnasiet, og siden da er glæden for arbejdet med patienter og klienter kun vokset!

Cæcilie har en spirende interesse for især kaniner og gnavere, men har derudover en bred interesse indenfor kirurgi og intern medicin.

På Dyrlægehuset Farum, hjælper Cæcilie med sygeplejearbejdet, hun yder omsorg for vores indlagte patienter, hjælper med overvågningen af patienten under operationer og assisterer under operationer og i konsultationerne. Derudover møder du Cæcilie i receptionen ved tidsbestilling, ved rådgivning omkring sygeplejer samt ved salg af dyreartikler og foder.

Privat bor Cæcilie på Frederiksberg med sin kæreste og sin dværgkanin. I sin fritid er Cæcilie frivillig på Dyrenes Beskyttelse, og bruger desuden tid på sine heste, hvor hun er aktiv indenfor akademisk ridekunset.

Dyrlægestuderende Cæcilie Oxholm-Priem

Yasmin Raziye Mor

Yasmin bor i Hillerød, er 23 år, og har tidligere læst Husdyrvidenskab på Københavns Universitet. Yasmin har altid haft en stor passion, især katte (som hun i øvrigt har to af - Grace og Maui). 

Yasmin arbejder på klinikken som klinikassistent. Du møder Yasmin i receptionen hvor hun smilende tager imod dig og dit kæledyr, og hurtigt gør sit ypperste for at I føler jer tilpas. Derudover er Yasmin også en stor ressource når det kommer til at hjælpe vores øvrige personale. Det er derfor ikke usædvanligt at du ser Yasmin assistere både sygeplejersker og dyrlæger, med alt fra forberedelse af patienter der skal bedøves, have taget røntgen, eller diverse prøver. 

Klinikassistent Yasmin Raziye Mor

Ditte Rich Stærk

Ditte arbejder i klinikken som klinikassistent. Hun har mange års erfaring og stor interesse inden for kaniner. Ditte har tidligere studeret biokemi og er netop startet på veterinærmedicinstudiet for at læse til dyrlæge i 2020.

Til daglig hjælper Ditte til med at assistere dyrlægerne, klargøre dyr til operation, vejlede omkring efterbehandling, foder og adfærd hos kaniner, samt negleklip, blodprøvetagning m.m. 

Ditte er desuden sundhedsfaglig koordinator for foreningen Kaninværnet, som arbejder tæt sammen med Dyrlægehuset Farum om bedre velfærd og udbredelse af viden inden for kaniner.

Dyrlægestuderende Ditte Rich Stærk

Anna Caroline Schultz

Anna læser til dyrlæge og er startet på sin kandidat i sommeren 2020. Hun har altid haft en stor kærlighed til dyr, og har tidligere arbejdet frivilligt med bl.a. gadehunde i Sydafrika samt været dyreredder hos Dyrenes Beskyttelse.
Anna er særligt passioneret omkring arbejdet med familiedyr, og er derfor utrolig glad for at arbejde på klinikken. Her hjælper Anna med en bred vifte af opgaver. Du vil kunne møde hende i receptionen og i telefonen, hvor hun laver tidsbestillinger og giver råd og vejledning, når behovet opstår. 

Derudover er Anna at finde i vores baglokaler, hvor hun plejer indlagte dyr og assisterer dyrlægerne under diverse operationer.

Privat bor Anna sammen med sin studieveninde og hendes kat, Ellie, i København NV. Hun er opvokset i Søborg, hvor familien har haft adskillige, og altid katte, hvorfra en særlig stor interesse for netop disse er opstået.

Dyrlæge Anna Caroline Schultz

Petrine Simone Lind Brandt

Petrine læser til dyrlæge på 4. år, og er vokset op på en gård med økologiske malkekøer. Det har derfor altid ligget Petrine på sinde at søge ind på drømmestudiet. 

Til dagligt møder du Petrine i receptionen, i konsultationen hvor hun assisterer dyrlægerne, eller når der skal tages prøver fra dit kæledyr. Hun er ligeledes at finde når dyr skal overvåges under bedøvelse, og er altid frisk på at give en hånd der hvor der er behov. Petrine er én af de mange dyrlægestuderende der omsorgsfuldt holder øje med dit dyr under indlæggelsen, og sørger for at de bliver serviceret bedst muligt.

Du vil sandsynligvis også møde Petrine i telefonen, eller ved udlevering af dit kæledyr hvor hun kærligt vil gennemgå dagens forløb og den videre behandling du evt. skal fortsætte med derhjemme. 

Privat bor Petrine med sin kæreste og deres to hunde, Jack og Joko, samt to marsvin Louis og Hvirvl alle under samme tag i Ganløse. Petrine elsker at bruge sin fritid på at gå på opdagelse i naturen, med at passe heste, eller hvilke andre dyr hun ellers kan få fingrene i. 

Dyrlægestuderende Petrine Simone Lind Brandt

Martin Windfeldt

Info følger :)

Dyrlægestuderende Martin Windfeldt

Cecilie Laura Bjørnstrup

Info følger :)

Dyrlægestuderende Cecilie Laura Bjørnstrup

Helena Klamer

Info følger :)

Dyrlægestuderende Helena Klamer

Signe Fisker

Info følger :)

Dyrlægestuderende Signe Fisker

Katrine Kjøller

Info følger :)

Dyrlægestuderende Katrine Kjøller

Rengøringsassistenter

Celina Wantzin

Celina blev student i 2019, men allerede i gymnasiet startede hun som dyrepasser på Skolelandbruget i Farum, hvor hun er vant til at passe både meget store og små dyr. Hun har hele sit liv haft en stor kærlighed for pleje af alle slags dyr, og har af denne grund aldrig været i tvivl om sin karrierevej.

I november 2020 startede hun som veterinærsygeplejerskeelev på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg. Ved siden af studiet hjælper Celina til hos os som klinik assistent.

Celina arbejder også som badmintontræner i den lokale Badmintonklub. Privat bor hun hjemme hos sine forældre, og i sin fritid spiller hun konkurrence-badminton og styrketræner. Derudover elsker hun at gå ture ude i den smukke natur med hendes dejlige Dansk-Svensk Gårdhund.

Rengøringsassistent Celina

Freya

Info følger :)

Rengøringsassistent Freya

Cirkeline

Info følger :)

Rengøringsassistent Cirkeline