Dyrlæger

Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2006, og har desuden en bachelorgrad i zoologi fra 1999.

Katie er foruden ejer og daglig leder af klinikken, også involveret i alt hvad der rør sig på klinikken. Til dagligt varetager Katie alle de store operationer, herunder tandarbejde, men også medicinske behandlinger.

Med 20 års erfaring med dyrlægefaget og med 13 år som færdiguddannet dyrlæge, har Katie udviklet styrken i at se kæledyret for sin helhed – hvilket betyder en optimering af sundheden for dit dyr, samtidig med den bedste løsning for dig som ejer. Før Katie startede Dyrlægehuset Farum, har hun arbejdet som dyrlæge i hovedstadsområdet. Katie har operationsarbejde, tandoperation og medicinske udredninger som sine store interesseområder. Derudover er en af kerneværdierne for Katie at sørge for at oplevelsen hos dyrlægen foregår så stressfrit som muligt – både for dyret, men også for ejeren. Dyrlægehuset Farum bryster sig derfor af at være en stressfri klinik.

Foruden kæledyrenes og ejernes trivsel, er trivslen hos Katies ansatte også af stor betydning. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på efteruddannelse, som skræddersyes individuelt til de interesseområder den pågældende medarbejder har.

Katie bor i Farum med sine to børn på henholdsvis 9 og 12 år, og sin kæreste. Derudover hjælper Katie mange adoptionskaniner, og de store løbegårde i haven er derfor hyppigt i brug. Udover kaniner har familie en dejlig hankat på 16 år, kaldet Simba, men også høns, vagtler, undulater og to akvarier har fundet vej til adressen.

Tine Hvass Nielsen

Tine er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet SUND i 2018.

Tine har tidligere været ansat som dyrlæge-vikar flere steder i landet, herunder Herlev Dyreklinik og Dyrlægegården i Hundested. Tine elsker den store variation man møder hos patienterne i de daglige konsultationer, men har desuden en faglig interesse for kaninsygdomme og bløddelskirurgi. Tine har derfor et ønske om at videreuddanne sig inden for disse interesseområder.

Privat bor Tine med sin mand og to børn på henholdsvis 0 og 3 år – og ikke mindst sammen med deres to katte på 13 år. I øjeblikket er Tine på barsel, men hun vil være til at finde på klinikken allerede fra april 2020.


Katrine Terp-Tran

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018. Katrine har altid haft en stor passion for arbejdet i klinisk praksis. At være omgivet af heste og masser af katte igennem hele sin barndom, har betydet at Katrine har udviklet en særlig interesse for katte.

Arbejdet med kaniner og mindre husdyr har vundet ind hos Katrine igennem de seneste år, og hun har derfor skiftet jobbet i en blandet praksis ud med arbejdet her i Dyrlægehuset Farum, hvor der fokuseres på det mere specialiserede arbejde indenfor smådyrspraksis.

Af interesseområder har Katrine mange, herunder intern medicin og kirurgi, men særligt skal nævnes lidenskaben for kardiologi, urologi og inflammationsmarkører.

Privat bor Katrine i Vanløse med sin mand og deres datter på 1 år. Hun trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid nyder Katrine når familien går på opdagelse, og dette sker oftest med datteren på ryggen i farverig vikle, eller ved siden af i løbevognen, hvis det skal gå ekstra stærkt.

At være aktiv er en vigtig del af Katrines liv, og har altid været det. Katrine har derfor prøvet kræfter med både snowboarding, ridning, gymnastik, fitness samt voltigering (som er gymnastik der foregår på hesteryg).

Autoriserede Veterinærsygeplejersker

Anette Witkowska Street

Anette er autoriseret Veterinær sygeplejerske og har mange års erfaring i smådyrsklinikken. Anette er uddannet fra Anicura Københavns Dyrehospital i 2006, og har siden da prøvet livet på forskellige Dyreklinikker, inklusiv arbejde på Roskilde Dyreklinik, AniCura Københavns og KU life, Hospital for mindre husdyr.

Anette er også uddannet hundeadfærdsterapeut og arbejder gerne med problemadfærd og hundetræning. Anette er desuden erfaren i vejledning af diætfoder, samt diverse kosttilskud/tilbehør til vores kæledyr, og vil derfor også være at møde i receptionen på Dyrlægehuset Farum. Derudover er Anette oftest til stede under operationerne, hvor hun tager sig professionelt og kærligt af de indlagte dyr.

Til dagligt bor Anette i Hvidovre med sine to sønner, hvor det meste af tiden går med drengenes ishockeytræning. Anette elsker boligindretning og at arbejde kreativt på mange forskellige måder, især hvis man skal finde en kreativ og funktionel løsning i hverdagen eller på arbejde. 

Ninett Rasmussen

Ninett er uddannet veterinærsygeplejerske fra Herlev Dyreklinik 2020, og har siden da været at finde hos Dyrlægehuset Farum. Ninett favner bredt, men især anæstesi er et af hendes store interesseområder. Du møder Ninett i receptionen, men hun vil også være at finde bagom kulisserne på operationsstuerne og i laboratoriet.

Privat bor Ninett i Ballerup, og bruger desuden rigtig meget tid på sin hest Chaplin og sine to katte, Bob og Kitty. 

Veterinærsygeplejerske elev

Maria Schjerning Bygebjerg

Maria er veterinærsygeplejerskeelev og bliver færdiguddannet til januar 2021. Hun har en stor kærlighed til alle dyr og arbejder målrettet på at dygtiggøre sig som veterinærsygeplejerske. En del af Marias interesser ligger i ortopædiske patienter, røntgendiagnostik og adfærd og hun har derfor en stor drøm om at videreuddanne sig indenfor adfærd hos hunde.

Privat bor Maria i Helsingør med sin mand, deres lille datter og deres to små hunde. Maria har redet hele sit liv, har altid haft dyr og har planer om at udvide familien med flere pelsbørn og fjerbørn i fremtiden. I sin fritid dyrker Maria crossfit og nyder at være aktiv udendørs. 

Receptionist/Bogholder

Ina Christiansen

Ina er den første du møder når du træder ind på klinikken. Ina står for den daglige hold af receptionen, og det er derfor ofte Ina du møder ved tidsbestilling.

Derudover står Ina for salg af dyreartikler og foder, og tager altid imod dig og dit kæledyr med et kæmpe smil. Ina har erfaring med alle slags dyr og har en kæmpe kærlighed hertil, og ikke mindst en drivkraft til at optimere velfærden for dyrene.

Ina har været passioneret og aktiv i sin kamp for dyrevelfærden i mere end 10 år. Ina har tidligere været frivillig på Kattens Værn, og det er også derfra hun har adopteret sin kat, Pirlo.

Udover at passe receptionen, hjælper Ina også til med klinikkens marketing på Facebook og Instagram.

Dyrlægestuderende

Cæcilie Oxholm-Priem

Cæcilie læser til dyrlæge på 4. år, og har altid haft en stor forkærlighed for dyr. Hun fik sit første job på en smådyrsklinik efter gymnasiet, og siden da er glæden for arbejdet med patienter og klienter kun vokset!

Cæcilie har en spirende interesse for især kaniner og gnavere, men har derudover en bred interesse indenfor kirurgi og intern medicin.

På Dyrlægehuset Farum, hjælper Cæcilie med sygeplejearbejdet, hun yder omsorg for vores indlagte patienter, hjælper med overvågningen af patienten under operationer og assisterer under operationer og i konsultationerne. Derudover møder du Cæcilie i receptionen ved tidsbestilling, ved rådgivning omkring sygeplejer samt ved salg af dyreartikler og foder.

Privat bor Cæcilie på Frederiksberg med sin kæreste og sin dværgkanin. I sin fritid er Cæcilie frivillig på Dyrenes Beskyttelse, og bruger desuden tid på sine heste, hvor hun er aktiv indenfor akademisk ridekunset.

Cecilie Petersen

Cecilie læser til dyrlæge på 4. år. Hun stræber altid efter at udvikle sig, og det er derfor en af årsagerne til at hun har været på ophold i Rumænien på et dyrehospital. Her fik hun forbedret sine egne færdigheder, men også velfærden for de mange gadekatte- og hunde.

Cecilie bor i Vanløse, men kommer fra Albertslund. Hun har særlig interesse for kaniner og har selv to, nemlig Poe og Sasha. Derudover ride Cecilie i sin fritid.

Julie Koed Aasted

Julie læser til dyrlæge på 5. år, og har altid ville være dyrlæge. Julie har interesse for intern medicin og kirurgi, men også adfærd, hvorfor hun i øjeblikket er ved at uddanne sig til hundetræner. I løbet af de sidste par år har Julie assisteret dyrlægerne på Herlev Dyreklinik både i operationsrummet og under konsultationerne.

Privat bor Julie med sin kæreste og deres hund i Herlev. I sin fritid er hun instruktør i en hundeklub, men bruger også tid på at ride travheste.