Dyrlæger

Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2006, og har desuden en bachelorgrad i zoologi fra 1999.

Katie er foruden ejer og daglig leder af klinikken, også involveret i alt hvad der rør sig på klinikken. Til dagligt varetager Katie alle de store operationer, herunder tandarbejde, men også medicinske behandlinger. Desuden vil Katie være at finde hvis du besøger klinikken i vagten.

Med 20 års erfaring med dyrlægefaget og med 13 år som færdiguddannet dyrlæge, har Katie udviklet styrken i at se kæledyret for sin helhed – hvilket betyder en optimering af sundheden for dit dyr, samtidig med den bedste løsning for dig som ejer. Før Katie startede Dyrlægehuset Farum, har hun arbejdet som dyrlæge i hovedstadsområdet. Katie har operationsarbejde, tandoperation og medicinske udredninger som sine store interesseområder. Derudover er en af kerneværdierne for Katie at sørge for at oplevelsen hos dyrlægen foregår så stressfrit som muligt – både for dyret, men også for ejeren. Dyrlægehuset Farum bryster sig derfor af at være en stressfri klinik.

Foruden kæledyrenes og ejernes trivsel, er trivslen hos Katies ansatte også af stor betydning. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på efteruddannelse, som skræddersyes individuelt til de interesseområder den pågældende medarbejder har.

Katie bor i Farum med sine to børn på henholdsvis 10 og 13 år, og sin kæreste. Derudover hjælper Katie mange adoptionskaniner, og de store løbegårde i haven er derfor hyppigt i brug. Udover kaniner har familien tidligere haft en dejlig hankat på 16 år, kaldet Simba, men nu har både marsvin, høns, vagtler, undulater og to akvarier har fundet vej til adressen.

Dyrlæge Katie Svane Lindhe

Katrine Terp-Tran

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018. Katrine har altid haft en stor passion for arbejdet i klinisk praksis. At være omgivet af heste og masser af katte igennem hele sin barndom, har betydet at Katrine har udviklet en særlig interesse for katte.

Arbejdet med kaniner og mindre husdyr har vundet ind hos Katrine igennem de seneste år, og hun har derfor skiftet jobbet i en blandet praksis ud med arbejdet her i Dyrlægehuset Farum, hvor der fokuseres på det mere specialiserede arbejde indenfor smådyrspraksis. Katrine har været en del af teamet hos Dyrlægehuset Farum siden begyndelsen, og du møder Katrine i konsultationen, men derudover vil hun også være at finde på operationsstuen ved mindre operationer og fungerer desuden også som vagtdyrlæge.

Af interesseområder har Katrine mange, herunder intern medicin og kirurgi, men særligt skal nævnes lidenskaben for kardiologi, urologi og inflammationsmarkører. Katrine deltager jævnligt på scanningskurser for at udvikle sine evner indenfor dette felt.

Privat bor Katrine i Vanløse med sin mand og deres datter på snart 2 år og deres søn fra maj 2020. Hun trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid nyder Katrine når familien går på opdagelse, og dette sker oftest med datteren på ryggen i farverig vikle, eller ved siden af i løbevognen, hvis det skal gå ekstra stærkt.

At være aktiv er en vigtig del af Katrines liv, og har altid været det. Katrine har derfor prøvet kræfter med både snowboarding, ridning, gymnastik, fitness samt voltigering (som er gymnastik der foregår på hesteryg).

I øjeblikket er Katrine på barsel, men hun vil være at finde i klinikken igen til marts 2021.

Dyrlæge Katrine Terp-Tran

Sasja Borup Pustelnik

Sasja er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2015 og rejste herefter til England. Der arbejdede hun først i en lille landsby smådyrsklinik i Sheringham, Norfolk, hvor hendes interesse for kirurgi begyndte.

I 2016 indledte hun et 1 års roterende internship på Queens Veterinary School Hospital ved Cambridge University. Som intern arbejdede hun ved siden af specialister inden for ortopædisk- og bløddelskirurgi, intern medicin, neurologi og andre specialer. Her var hun med til at undervise studerende og så mange interessante patienter.

Efterfølgende arbejdede hun som akutdyrlæge indtil hun begyndte på en smådyrsklinik med kirurgiske henvisninger fra lokal området. Der blev hendes praktiske færdigheder udviklet både indenfor bløddels- og ortopædkirurgi. Hun startede også på et kirurgisk certifikat, som hun skal gennemføre eksamen for her til efteråret.

Sasja flyttede tilbage til Danmark og startede hos Dyrlægehuset Farum i maj 2020. Udover at være konsultationsdyrlæge og vagtdyrlæge er Sasjas store interesse kirurgi hos alle dyrearter (kaniner, hunde, katte, marsvin, andre gnaver og høns og fugle). Sasja har stor interesse indenfor alle aspekter af kirurgi, blandt andet BOAS kirurgi der hjælper kortnæsede hunde få et bedre liv fri for deres vejrtrækningsproblemer, akut kirurgi som kejsersnit og fjernelse af fremmedlegemer og indenfor ortopædi er det korrektion af luxation af knæskallerne og korsbåndsskader.

Privat bor Sasja på Islands Brygge med Phoenix hendes boxer hund på 4 år som hun adopterede for 2 år siden. Sammen laver de agility og nyder naturen. Sasja bruger også sin fritid til musik, dans, skiløb og vinsmagninger.

Dyrlæge Sasja Borup Pustelnik

Michelle Christiansen

Michelle er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2018. Siden da har Michelle været ansat som dyrlæge flere steder i landet, herunder på et dyrehospital på Falster og en dyreklinik i København. 

Siden februar 2020, har Michelle været ansat hos Dyrlægehuset Farum som vagtdyrlæge. I kan derfor møde hende i aftentimerne samt i weekenderne, hvor hun vil gøre sit for at hjælpe jeres syge dyr i vagten.

Privat bor Michelle med sin kæreste på en gård i Nordsjælland sammen med deres kat Sika en hellig birma på 5 år og snart med deres kommende labradorhvalp.

Vagtdyrlæge Michelle Christiansen

Autoriserede Veterinærsygeplejersker

Anette Witkowska Street

Anette er autoriseret Veterinær sygeplejerske og har mange års erfaring i smådyrsklinikken. Anette er uddannet fra Anicura Københavns Dyrehospital i 2006, og har siden da prøvet livet på forskellige Dyreklinikker, inklusiv arbejde på Roskilde Dyreklinik, AniCura Københavns og KU life, Hospital for mindre husdyr.

Anette er også uddannet hundeadfærdsterapeut og arbejder gerne med problemadfærd og hundetræning. Anette er desuden erfaren i vejledning af diætfoder, samt diverse kosttilskud/tilbehør til vores kæledyr, og vil derfor også være at møde i receptionen på Dyrlægehuset Farum. Derudover er Anette oftest til stede under operationerne, hvor hun tager sig professionelt og kærligt af de indlagte dyr.

Selvom vi ofte løber stærkt på klinikken er Anette altid smilende og imødekommende med godt humør. Anette er klinikkens helt store spasmager. Hun elsker at lave sjov med sine kollegaer og med sprudlende humør og nærvær får hun altid sine medmennesker til at trække i smilebåndet. 

Til dagligt bor Anette i Hvidovre med sine to sønner, hvor det meste af tiden går med drengenes ishockeytræning. Anette elsker boligindretning og at arbejde kreativt på mange forskellige måder, især hvis man skal finde en kreativ og funktionel løsning i hverdagen eller på arbejde. 

Veterinærsygeplejerske Anette Witkowska Street

Ninett Rasmussen

Ninett er uddannet veterinærsygeplejerske fra Herlev Dyreklinik 2020, og har siden da været at finde hos Dyrlægehuset Farum. Ninett favner bredt, men især anæstesi er et af hendes store interesseområder. Du møder Ninett i receptionen, men hun vil også være at finde bagom kulisserne på operationsstuerne og i laboratoriet.

Ninett har en helt fantastisk evne til at se så snart der opstår et behov, dette gør sig gældende hos dyr samt såvel hos mennesker. Det kan for eksempel være et sæt manglende hænder i et konsultationsrum, nogle opmuntrende ord til en ejer i sorg, eller at sidde med en omtåget patient i favnen mens det vågner fra sin narkose. Uanset opgavens art formår Ninett altid at løfte denne med bravour, hvilket er en suveræn gave når man arbejder på en travl klinik som Dyrlægehuset Farum. 

Privat bor Ninett i Ballerup, og bruger desuden rigtig meget tid på sin hest Chaplin (som ofte laver ballade) og sine to katte, Bob og Kitty. 

Veterinærsygeplejerske Ninett Rasmussen

Margit Marquard

Margit blev færdiguddanet og autoriseret veterinærsygeplejerske i 1997. I 2011 tog hun et års efteruddanelse i smådyrsanæstesi og fik derefter titlen Fagveterinærsygeplejerske i Smådyrsanæstesi. Margit har mange års erfaring med klinik samt skadestuearbejde og har blandt andet arbejdet i mange år på Universitetshospitalet for Familiedyr, på kirurgisk og anæstesiologisk afdeling.

Margits primære interesse indenfor faget er anæstesi. Hun nyder derfor at holde sig opdateret på den nyeste viden, og søger derfor altid at dygtiggøre sig inden for området i form af "erfa-grupper", kurser og kongresser. Hos Dyrlægehuset Farum er efteruddannelse en vigtig del af vores værdier, og der bliver derfor altid bakket op om den enkelte medarbejders faglige interesser. 

Margit må siges at være lidt af en "anæstesi nørd" og det er ikke sjældent at familien ser hende med næsen begravet i anæstesi bøgerne. Margit fungerer udover at arbejde på Dyrlægehuset Farum, også som vikar på blandt andet Universitetshospitalet for Familiedyr.

Privat bor Margit med sin mand og sine to store børn i Rødovre. Sammen har de søde Messi, en dejlig sheltie på 9 år og en fræk dværgvædder Valde, som nyder det gode liv som frikanin. Fritiden bruger Margit med familien og med sin datter når de sammen tager i stalden til hesten. Derudover elsker Margit at cykle, hvilket hun får rig mulighed for, når turen fra hjem til arbejde og retur, skal klares.

Billede kommer snarest.

Veterinærsygeplejerske elev

Maria Schjerning Bygebjerg

Maria er veterinærsygeplejerskeelev og bliver færdiguddannet til januar 2021. Hun har en stor kærlighed til alle dyr og arbejder målrettet på at dygtiggøre sig som veterinærsygeplejerske. En del af Marias interesser ligger i ortopædiske patienter, røntgendiagnostik og adfærd og hun har derfor en stor drøm om at videreuddanne sig indenfor adfærd hos hunde.

Privat bor Maria i Helsingør med sin mand, deres lille datter og deres to små hunde. Maria har redet hele sit liv, har altid haft dyr og har planer om at udvide familien med flere pelsbørn og fjerbørn i fremtiden. I sin fritid dyrker Maria crossfit og nyder at være aktiv udendørs. 

Veterinærsygeplejerske elev Maria Schjerning Bygebjerg

Receptionist/Bogholder

Ina Christiansen

Ina er den første du møder når du træder ind på klinikken. Ina står for den daglige hold af receptionen, og det er derfor ofte Ina du møder ved tidsbestilling.

Derudover står Ina for salg af dyreartikler og foder, og tager altid imod dig og dit kæledyr med et kæmpe smil. Ina har erfaring med alle slags dyr og har en kæmpe kærlighed hertil, og ikke mindst en drivkraft til at optimere velfærden for dyrene.

Ina har været passioneret og aktiv i sin kamp for dyrevelfærden i mere end 10 år. Ina har tidligere været frivillig på Kattens Værn, og det er også derfra hun har adopteret sin kat, Pirlo.

Udover at passe receptionen, hjælper Ina også til med klinikkens marketing på Facebook og Instagram.

Receptionist/Bogholder Ina Christiansen

Dyrlægestuderende

Cæcilie Oxholm-Priem

Cæcilie læser til dyrlæge på 4. år, og har altid haft en stor forkærlighed for dyr. Hun fik sit første job på en smådyrsklinik efter gymnasiet, og siden da er glæden for arbejdet med patienter og klienter kun vokset!

Cæcilie har en spirende interesse for især kaniner og gnavere, men har derudover en bred interesse indenfor kirurgi og intern medicin.

På Dyrlægehuset Farum, hjælper Cæcilie med sygeplejearbejdet, hun yder omsorg for vores indlagte patienter, hjælper med overvågningen af patienten under operationer og assisterer under operationer og i konsultationerne. Derudover møder du Cæcilie i receptionen ved tidsbestilling, ved rådgivning omkring sygeplejer samt ved salg af dyreartikler og foder.

Privat bor Cæcilie på Frederiksberg med sin kæreste og sin dværgkanin. I sin fritid er Cæcilie frivillig på Dyrenes Beskyttelse, og bruger desuden tid på sine heste, hvor hun er aktiv indenfor akademisk ridekunset.

Cæcilie

Cecilie Petersen

Cecilie læser til dyrlæge på 4. år. Hun stræber altid efter at udvikle sig, og det er derfor en af årsagerne til at hun har været på ophold i Rumænien på et dyrehospital. Her fik hun forbedret sine egne færdigheder, men også velfærden for de mange gadekatte- og hunde.

Cecilie bor i Vanløse, men kommer fra Albertslund. Hun har særlig interesse for kaniner og har selv to, nemlig Poe og Sasha. Derudover ride Cecilie i sin fritid.

Cecilie

Julie Koed Aasted

Julie læser til dyrlæge på 5. år, og har altid ville være dyrlæge. Julie har interesse for intern medicin og kirurgi, men også adfærd, hvorfor hun i øjeblikket er ved at uddanne sig til hundetræner. I løbet af de sidste par år har Julie assisteret dyrlægerne på Herlev Dyreklinik både i operationsrummet og under konsultationerne.

Privat bor Julie med sin kæreste og deres hund i Herlev. I sin fritid er hun instruktør i en hundeklub, men bruger også tid på at ride travheste.


Julie

Ditte Rich Stærk

Ditte arbejder i klinikken som klinikassistent. Hun har mange års erfaring og stor interesse inden for kaniner. Ditte har tidligere studeret biokemi og har søgt ind på veterinærmedicinstudiet for at læse til dyrlæge i 2020.

Til daglig hjælper Ditte til med at assistere dyrlægerne, klargøre dyr til operation, vejlede omkring efterbehandling, foder og adfærd hos kaniner, samt negleklip, blodprøvetagning m.m. 

Ditte er desuden sundhedsfaglig koordinator for foreningen Kaninværnet, som arbejder tæt sammen med Dyrlægehuset Farum om bedre velfærd og udbredelse af viden inden for kaniner.

Ditte

Maike Grosch

Maike starter på sit 5. år af dyrlægestudiet efter sommerferien, og har stor interesse inden for medicin og især kirurgi. Maike har været i praktik i mange forskellige klinikker og interesserer sig for alle former for kæledyr, både de traditionelle kanin/hund/kat/hest, men også de lidt mere unikke såsom kælegrise og fugle.

I sin fritid rider Maike og bor i Valby. Maike beskriver sig selv som lidt af en nørd på mange punkter, men i vores branche er det er heldigvis kun en god ting! Maike  synes det er enormt spændende og givende at få lov at hjælpe og lære af vores dygtige dyrlæger på klinikken og samtidig få lov til at passe ekstra godt på vores skønne patienter, især når hun desværre ikke har muligheden for at holde dyr hjemme i privaten. 

Maike kommer oprindeligt fra Farum og synes derfor altid det er hyggeligt at komme i klinikken og gense byen og få hils på nogle bekendte.

Maike

Sofie Østergaard Nielsen

Sofie læser til dyrlæge på 5. år og afslutter sit speciale til januar 2021. Sofie fik vakt interessen for dyrlægefaget da hendes families tidligere labrador blev indlagt på Universitetshospitalet for Familiedyr i København. Interessen blev yderligere bekræftet gennem Sofies rejse til Sydafrika i forbindelse med frivilligt arbejde med dyr i 2015. Sofie har altid villet yde omsorg og hjælpe dyr, samtidig med at tilgodese deres behov og have en god kommunikation med ejerne. Sofie har bl.a. tidligere erfaring som vagtcentral medarbejder hos Dyrenes Beskyttelse 1812 og som dyrlægestuderende hos Byens Dyreklinik Taastrup. Sofie har stor interesse for kirurgi og dermatologi. 

Privat bor Sofie i Rødovre med sin kæreste og i sin fritid nyder Sofie at dyrke sport, gå ture i den skønne natur, få nye oplevelser gennem rejser og være sammen med familie og venner.

Billede kommer snarest