Dyrlæger

Katie Svane Lindhe

Katie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2006, og har desuden en bachelorgrad i zoologi fra 1999.

Katie er foruden ejer og daglig leder af klinikken, også involveret i alt hvad der rør sig på klinikken. Til dagligt varetager Katie medicinske behandlinger, og især også tandarbejde på alle dyrearter. 

Med 24 års erfaring med dyrlægefaget og med 17 år som færdiguddannet dyrlæge, har Katie udviklet styrken i at se kæledyret for sin helhed – hvilket betyder en optimering af sundheden for dit dyr, samtidig med den bedste løsning for dig som ejer. Før Katie startede Dyrlægehuset Farum, har hun arbejdet som dyrlæge i hovedstadsområdet. Katie har operationsarbejde, tandoperation og medicinske udredninger som sine store interesseområder. Derudover er en af kerneværdierne for Katie at sørge for at oplevelsen hos dyrlægen foregår så stressfrit som muligt – både for dyret, men også for ejeren. Dyrlægehuset Farum bryster sig derfor af at være en stressfri klinik.

Foruden kæledyrenes og ejernes trivsel, er trivslen hos Katies ansatte også af stor betydning. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på efteruddannelse, som skræddersyes individuelt til de interesseområder den pågældende medarbejder har.

Katie bor i Farum med sine to børn på henholdsvis 12 og 15 år. Derudover hjælper Katie mange adoptionskaniner, og de store løbegårde i haven er derfor hyppigt i brug. Udover kaniner har høns, sugar gliders, en hund og to akvarier fundet vej til adressen.

Chefdyrlæge Katie Svane Lindhe

Peter Rosenlund Friis

Peter har været dyrlæge i 43 år og ejer af Vangede Dyreklinik i 40 år. Han har stor erfaring med især hunde og katte. 

Katrine Terp-Tran

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018. Katrine har altid haft brændt for arbejdet i klinisk praksis, hvoraf især arbejdet med kaniner, eksotiske dyr og katte er en af de helt store passioner. Katrine er vokset op med heste og masser af katte, hvilket oprindeligt var årsagen til at hun læste til dyrlæge. Katrine er foruden at være dyrlæge også klinikkens mellemleder og hjælper derfor med den daglige drift af klinikken.

Hos Dyrlægehuset Farum arbejder Katrine med det mere specialiserede arbejde med kaniner og eksotiske dyr (fx tandbehandlinger), men også almindelige konsultationer af hunde og katte. Katrine har været en del af teamet hos Dyrlægehuset Farum siden begyndelsen, og du møder naturligvis Katrine i konsultationen eller i vagten, men derudover vil hun også være at finde på operationsstuen hvor hun varetager bløddelskirurgi. Katrine er også kattens ambassadør på klinikken og står for vores igangværende certificering som "Cat Friendly Clinic".

Katrine er især draget af intern medicin, og af interesseområder har Katrine mange, men særligt skal nævnes lidenskaben for kardiologi, urologi og inflammationsmarkører. Katrine deltager jævnligt på scanningskurser for at udvikle sine evner indenfor dette felt og er ved at videreuddanne sig indenfor kardiologi. 

Privat bor Katrine i Farum med sin mand og deres datter på snart 6 år og deres søn på 3 år. Hun trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid nyder Katrine når familien går på opdagelse, og dette sker oftest med datteren på ryggen i farverig vikle, eller ved siden af i løbevognen, hvis det skal gå ekstra stærkt.

At være aktiv er en vigtig del af Katrines liv, og har altid været det. Katrine har derfor prøvet kræfter med både snowboarding, ridning, gymnastik, fitness samt voltigering (som er gymnastik der foregår på hesteryg).

Dyrlæge Katrine Terp-Tran

Sasja Borup Pustelnik

Sasja er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2015 og rejste herefter til England. Der arbejdede hun først i en lille landsby smådyrsklinik i Sheringham, Norfolk, hvor hendes interesse for kirurgi begyndte.

I 2016 indledte hun et 1 års roterende internship på Queens Veterinary School Hospital ved Cambridge University. Som intern arbejdede hun ved siden af specialister inden for ortopædisk- og bløddelskirurgi, intern medicin, neurologi og andre specialer. Her var hun med til at undervise studerende og så mange interessante patienter.

Efterfølgende arbejdede hun som akutdyrlæge indtil hun begyndte på en smådyrsklinik med kirurgiske henvisninger fra lokal området. Der blev hendes praktiske færdigheder udviklet både indenfor bløddels- og ortopædkirurgi. Hun gennemførte sit kirurgisk certifikat og bestod eksamen i 2022.

Sajsa er desuden, sammen med kun 11 andre dyrlæger i Danmark, uddannet og certificeret til at udrede og graduere BOAS-hunde. BOAS er en forkortelse for Brachycephalic Obstructive Airway Syndrome, som er en samlet betegnelse for de vejrtrækningsproblemer, der især rammer de såkaldt brachycephale hunderacer, dvs. racer med kort næseparti som f.eks. bulldogs og mops. Dette kan du læse mere om på Dansk Kennel Klubs hjemmeside: https://www.dkk.dk/alle-emner/sundhed-og-sygdom/boas 

Sasja flyttede tilbage til Danmark og startede hos Dyrlægehuset Farum i maj 2020. Udover at være konsultationsdyrlæge og vagtdyrlæge er Sasjas store interesse kirurgi hos alle dyrearter (kaniner, hunde, katte, marsvin, andre gnaver og høns og fugle). Sasja har stor interesse indenfor alle aspekter af kirurgi, blandt andet BOAS kirurgi der hjælper kortnæsede hunde få et bedre liv fri for deres vejrtrækningsproblemer, akut kirurgi som kejsersnit og fjernelse af fremmedlegemer og indenfor ortopædi er det korrektion af luxation af knæskallerne og korsbåndsskader.

Privat bor Sasja på Islands Brygge med sin søn på der lige er fyldt 1 år, og sin hund Phoenix på 8 år som hun adopterede for 6 år siden. Sammen laver de agility og nyder naturen. Sasja bruger også sin fritid til musik, dans, skiløb og vinsmagninger.

Dyrlæge Sasja Borup Pustelnik

Sigrid Mortensen

Sigrid er en af de dyrlæger I kan møde i vagten hos Dyrlægehuset Farum. 

Til dagligt arbejder Sigrid hos Frederikssund dyreklinik. Privat bor Sigrid i Lynge med sin mand, barn og 3 Golden Retrievers.

Kim Fabricius

Kim er en af de dyrlæger I kan møde i vagten hos Dyrlægehuset Farum. 

Kim er uddannet dyrlæge fra 2017 og arbejder til dagligt i Frederikssund dyreklinik. 
Privat bor Kim i Frederikssund med sin kæreste og 2 små børn. Han har 2 hyrdehunde, som han træner lydighed
med, samt høns, slanger og fisk. 

Tine Søndergaard

Tine er en af de dyrlæger du kan møde i vagten hos Dyrlægehuset Farum. Hun blev uddannet dyrlæge hos Københavns Universitet i januar 2021, hvorefter hun blev ansat hos Djursjukhuset i Malmø.

Kaniner har dog altid været hendes største passion, og dette er grunden til at hun søgte videre til os. Under sin studietid har hun været i praktik rundt omkring hos kanindyrlæger, og har deltaget i en del kaninkurser. Derudover valgte hun at skrive speciale i sammenhængen mellem fodring og tandsygdom hos kaniner. Andre interesser inkluderer oftalmologi, billeddiagnostik og kirurgi.

Privat bor Tine på Østerbro med sine to kaniner My og Carl. Hendes fritidsinteresser inkluderer løbetræning, venner, strik og hækling.

Veterinærsygeplejersker

Connie Hjelgaard Løfgren

Connie er uddannet veterinærsygeplejerske i 2015 og har modtaget Hansenberg medajlen for excellente faglige kompetencer. Derudover er hun i 2019 blevet autoriseret fagveterinærsygeplejerske i anæstesi til familiedyr. Hun har arbejdet på Skovlunde dyrehospital, hvor hun har stået for vejledning af klienter og pleje af en bred vifte af patienter, samt ansvarlig for operationspatienter efter færdiggjort fag-vsp uddannelse i 2019. 

Til dagligt bor Connie i Smørum med sin mand og to døtre på 4 og 6 år, samt deres kanin. 

Nellie Baj Elmo Axelsen

Nellie er en af vores fantastiske Veterinærsygplejerskeelever. Nellie Startede på klinikken i begyndelsen af 2023 efter at være startet på sit studie i samme tid. Anæstesi og akutte behandlinger er noget af det Nellie brænder for og som hun assistere og hjælper vores dyrlæger med. 

Før Nellie kom til os har hun arbejdet hos Odsherred Zoo Rescue. Her fik hun udviklet og bekræftet sin passion for arbejdet med dyr. Hun har også arbejdet med Københavns politiheste. 

Til hverdag bor Nellie på Amager med sin far og sin søde hun Daisy. 

Nellie har redet hele sit liv og det er her hendes passion for dyr er startet

Veterinærsygeplejerskeelever

Nivi Emilie Hammer

Nivi er 27 år og bor til dagligt i København og er lige startet på veterinærsygeplejerskeuddannelsen og er derfor elev hos os. Hun har arbejdet i Dyrenes beskyttelse og Anima. Derudover har hun brugt meget tid på frivilligt arbejde, som dyreredder hos Dyrenes Beskyttelse. 

Receptionister

Susanne Meisler

Susanne er en af vores dejlige receptionister og er startet hos Dyrlægehuset Farum i juli 2022. Susanne er oprindeligt uddannet klinikassistent og kontorassistent, og har tidligere arbejdet med dyreforsikringer, administrative opgaver, bogholderi samt som receptionist. 

Susanne har flere års erfaring indenfor arbejde med dyr på forskellige dyreklinikker rundt om på Sjælland. Susanne elsker kontakten med dyrene og deres ejere, hun er en af de bedste til at berolige de dejlige dyr og gør deres besøg hos os en endnu mere behagelig og stressfri oplevelse. Hun er en af de første du møder når du træder ind ad døren, og sørger for at du og dit kæledyr føler jer godt tilpas. 

Privat bor Susanne i Herlev, med sine to børn og American Bully Mio, papegøjen Pedro samt slangen Polly. Susanne er uddannet hundeopdrætter og dette er derfor også en af hendes store passioner. 

Susanne og hund Mio

Dyrlægestuderende & Klinikassistener

Petrine Simone Lind Brandt

Petrine læser til dyrlæge og er på sidste år, og er vokset op på en gård med økologiske malkekøer. Det har derfor altid ligget Petrine på sinde at søge ind på drømmestudiet. 

Til dagligt møder du Petrine i receptionen, i konsultationen hvor hun assisterer dyrlægerne, eller når der skal tages prøver fra dit kæledyr. Hun er ligeledes at finde når dyr skal overvåges under bedøvelse, og er altid frisk på at give en hånd der hvor der er behov. Petrine er én af de mange dyrlægestuderende der omsorgsfuldt holder øje med dit dyr under indlæggelsen, og sørger for at de bliver serviceret bedst muligt.

Du vil sandsynligvis også møde Petrine i telefonen, eller ved udlevering af dit kæledyr hvor hun kærligt vil gennemgå dagens forløb og den videre behandling du evt. skal fortsætte med derhjemme. 

Privat bor Petrine i Hillerød med sin kæreste og deres to hunde, Jack og Joko, samt to marsvin Louis og Hvirvl alle under samme tag i Ganløse. Petrine elsker at bruge sin fritid på at gå på opdagelse i naturen, med at passe heste, eller hvilke andre dyr hun ellers kan få fingrene i. 

Dyrlægestuderende Petrine Simone Lind Brandt

Martin Windfeldt

Martin har været ansat på klinikken siden april 2021. Martin har været rundt på forskellige poster på klinikken og har fungeret som klinikassistent, indtil sommeren 2022. Hvor han begyndte på dyrlægestudiet på københavnsuniversitet. 

Til dagligt møder du Martin i receptionen, i telefonen, samt på vagterne hvor han assisterer dyrlægerne. 

Privat bor Martin i Farum hos sin mor og far, sammen med deres tre katte, Flora, Mille og Bella, samt deres kanin Ninka. 

Dyrlægestuderende Martin Windfeldt

Helena Klamer

Helena har siden 2018 studeret til dyrlæge på Københavns Universitet. Hun har altid haft en stor forkærlighed for dyr, og har både arbejdet med de store og de helt små dyr igennem årene. Helena finder stor glæde i arbejdet med dyr og mennesker, hvorfor hun har arbejdet både som dyrepasser og pædagogmedhjælper, inden hun blev ansat i klinikken tilbage i april 2021.

Helena er særligt passioneret i arbejdet med de eksotiske dyr, og er altid i færd med at styrke sin viden om disse. Foruden arbejdet i klinikken er Helena ganske aktiv i diverse foreninger og deltager hyppigt i både internationale kongresser og har haft en række praktikker med fokus på eksoter. Drømmen er at specialisere sig i eksoter, når hun færdiggør sin kandidat.

 

På klinikken hjælper Helena med en bred vifte af opgaver. Du vil bl.a. kunne møde hende i receptionen og ved telefonen, hvor hun laver tidsbestillinger og giver råd og vejledning, når der er behov. Derudover plejer hun de indlagte dyr, udleverer patienter og assisterer dyrlægerne i konsultationer og under diverse operationer.

Privat er Helena for nyligt flyttet til Søborg, hvor hun, forhåbentlig, snart får sig en pelset, eller måske skællet, roomie. Når Helena ikke studerer og arbejder, elsker hun at rejse ud i verden både på kulturelle og faglige rejser. Herhjemme, nyder hun en tur i skoven, eller at sejle havkajak i foråret og sommeren, når ikke hun har travlt med at være frivillig bl.a. som dyreredder ved dyrenes beskyttelse.

Dyrlægestuderende Helena Klamer

Klara Persson

Klinikassistent 

Sofie Grube

Sofie har arbejdet hos Dyrlægehuset Farum siden april 2023. Til dagligt læser hun til dyrlæge og har stor interesse og passion for kaniner og drømmer om at kunne arbejde med kaniner og andre eksoter, når hun bliver færdig som dyrlæge. 

På klinikken hjælper Sofie med en bred vifte af opgaver. Du vil bl.a. kunne møde hende i receptionen og ved telefonen, hvor hun laver tidsbestillinger og giver råd og vejledning, når der er behov. Derudover plejer hun de indlagte dyr, udleverer patienter og assisterer dyrlægerne i konsultationer og under diverse operationer.

Privat bor Sofie I virum med sin kæreste og 2 kaniner; Nellie og Woody.