Denne side opdateres løbende med arrangementer som afholdes på Dyrlægehuset Farum. Men du kan med fordel også følge os på vores facebookside

Blodtryks workshop med udgangspunkt i kat

Torsdag den 18. november 2021 klokken 15.00-20.00

Vi inviterer vores kære kollegaer i praksis; Dyrlæger og Veterinærsygeplejersker til, at deltage i en blodtryks workshop sammen med os!
Dette har til formål om, at uddanne os i blodtryksmåling på kat med den nye elektroniske HDO blodtryksmåler.

Workshoppen afholdes af Anja og Christine fra Boehringer-ingelheim Anima health Nordics. De har opsat et spændene og lærerigt program til os med bl.a. teori omkring hypertension samt nyresygdom hos kat med eksempler på cases, Info omkring blodtryks måling, øvelser med HDO blodtryksmåler, lidt om kunde kommunikation mm.

Der vil i løbet af dagen blive udleveret goodiebags med nyttig information mm., der vil blive serveret rigeligt med drikkelse til de tørre ganer og snacks til de sukkertrængende. Der vil være indlagt to kaffepauser i programmet og dagen afsluttes med lækker aftensmad mellem 19.00 og 20.00.

Er der interesse i, at anskaffe sig en HDO blodtryksmåler i jeres praksis efterfølgende, vil der være mulighed for en god rabat hos Eickemeyer (rabatbevis medfølger i goodiebag)

Workshoppen afholdes d. 18 November kl. 15-20.00 hos os på Dyrlægehuset Farum. Adressen; Rådhustorvet 1, 3520 Farum.

Der vil være et tilmeldingsgebyr for workshoppen på 100 kr,- pr. deltager
Tilmelding sker via vores e-mail info@dyrlaegehusetfarum.dk.
Her oplyser du navn, tlf. nr. og klinik samt arrangement; Blodtryksworkshop.
Herefter vil du modtage en bekræftelsesmail med oplysninger for overførsel af tilmeldingsgebyr og andet praktisk info.
Vi har begrænsede pladser, så skynd jer at få tilmeldt jer inden der er fuldt hus! Vi lukker for tilmelding 10 November.

Program plan kan ses ved at følge linket til vores begivenhed på facebook, aftensmaden serveres efter endt program kl. 19.00.
OBS Velkomst og indtjekning sker ved klinikkens hovedindgang mellem 14.30 og 15.00.

Der skal på dagen bruges 8 frivillige katte, som trives på klinik, med håndtering samt ikke mindst med mennesker og andre katte. Har i selv eller kender i en der vil låne en sød kat ud til dette formål, så skriv det gerne i tilmeldingsmailen eller informer os på anden vis inden d. 10/11.

Vi håber meget på, at i har lyst til at til at deltage til en hyggelig og lærerig workshop i samvær med os! 

Her ses skønne afslappede Marshmellow og Sia.

Nytårs info-aften! Sørg for et trygt og behageligt nytår med din firbenede ven!

Torsdag den 25. november 2021 klokken 17.00

Lider dit kæledyr af lydangst og stress op til og under nytår, så kom og vær med til vores nytårs infoaften torsdag d. 25 November kl. 17.00!

Nytåret er en glædelig tid med sammenkomster, fester, masser af konfetti, brag og smukke farver. Det er dog desværre ikke altid en lige så festlig tid, for vores kære kæledyr. Ovenstående udløser ofte angst, stress og frustration hos vores firbenede venner, de er derfor særligt udsatte i nytårs perioden.
Du har måske selv en hund eller kat der lider af lydangst eller måske ønsker du, at forebygge og optimere forholdende for dit kæledyr i nytårsperioden, men hvor starter man?

Der er heldigvis hjælp, at hente!!

Vi tilbyder en info aften omkring nytår i tæt hold med din firbenede ven. Vi ligger op til en spændende og lærerig aften for vores kære klientel med foredrag af fagpersoner indenfor feltet samt rabatter, goodiebags mm. De kære kæledyr bliver selvfølgelig hjemme i trygge omgivelser, mens vi klæder jer bedst mulig på, til en dejlig nytårsaften!!

Vores infoaften vil byde på foredrag med Konsulent Adfærdsdyrlæge Iben Meyer, som vil give gode råd og vejledning samt give et indblik i angst adfærd hos hund og forståelse heraf. Hernæst foredrag med Gitte Fabricius fra Scanvet, som vil informere om kosttilskuddet kalm til hund og kat, hvilket har en gavnlig effekt på lydangst. OG der vil være rabatter at hente på aftenen!! 20% på alle kalm produkter samt 10% på al foderkøb.
Udover besøg fra to yderst dygtige fagpersoner vil der i løbet af aftenen tilbydes velkomstdrinks, goodie bags, tapas, kaffe/kage og rundvisning på klinikken.

Der vil være et tilmeldingsgebyr for info aftenen på 350kr.
Tilmelding sker via vores e-mail info@dyrlaegehusetfarum.dk.
Her oplyser du navn og tlf. nr. samt arrangement; Nytårs infoaften.
Herefter vil du modtage en bekræftelsesmail med oplysninger for overførsel af tilmeldingsgebyr og andet praktisk info.
Vi har begrænsede pladser, så skynd jer at få tilmeldt jer inden der er fuldt hus!
Vi lukker for tilmelding 16 november.

Vi håber meget på, at i, vores kære klientel, har lyst til at deltage i en yderst spændende og informationsfyldt aften her på klinikken. Vi glæder os meget til at se jer!
Dato, mødested og arrangement plan kan læses ved at følge linket her, til vores begivenhed på facebook.

Fødselsdagsfest og fødselsdagsuge!

Fredag den 6. november 2020 (fødselsdagsuge fra den 2.-6.) fra kl. 13.00-20.00

Dyrlægehuset Farum har til september eksisteret et helt år, og sikke et år det har været! Vi ønsker at takke alle jer borgere i Furesø Kommune, som har været med til at give os en varm velkomst –  det betyder mere end I aner. Vi holder derfor åbent hus fredag den 6. november, hvor der vil blive serveret sunde snacks, vin og kage. 

Vi håber at I har lyst til at deltage til vores fødselsdagsfest eller i vores fødselsdagsuge hvor der vil være rabat på foder til hund, kat og kanin.

Vi glæder os til at se jer!

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Klar! Parat! Hvalp!

Onsdag den 26. august 2020 og onsdag den 21. oktober 2020
Er du også en af de heldige som har fået eller får en sød lille hundehvalp ind i familien? 🐶❤️🐶❤️ Dyrlægehuset Farum holder hvalpeaften for alle interesserede hundeejere!
Vores dyreklinik byder på en hyggelig aften med foredrag om vigtig viden når man får en ny hund, samt vejledning til adfærdstræning fra vores dygtige kollega og adfærdsspecialist Iben Meyer(dyreadfaerdskonsulten.dk) samt nyttig info fra tanddyrlæge Jacob Meyer, og lidt generel viden fra vores dyrlæge Katie Svane Lindhe, så man kan blive klædt ordentligt på til at give sin lille hvalp den bedste start i livet. 
Dyrlægehuset serverer ligeledes tapas, vin og kage til de tilmeldte. Vi starter kl.18, med mad og rundvisning, og aftenen forventes at vare indtil ca. kl.21:30, afhængigt af hvor mange spørgsmål der er.
Aftenen indeholder:
❤️ Vigtig og opdateret viden om vaccinationer, ormekur, hjerte- og lungeorme hos hund, loppe- og flåtmiddel, samt rejse med dyr til udlandet. 
❤️ Forstå hvalpens adfærd og positiv træning i disse vigtige måneder. Det er nu der kan sættes ind med at udvikle gode vaner og et tæt samarbejde med familien. Der bliver undervist i adfærd på følgende punkter:
🐶 Renlighedstræning
🐶 At være alene hjemme
🐶 Lydtræning mhp nytårsaften
🐶 Håndtering af hvalpebideri
🐶 Samarbejde med ejere
🐶 Socialisering og møde med verden
❤️ Information om valg af sygeforsikring til sin hund. Der uddeles en forsikringsoversigt for bedre at hjælpe ejerne med overskue hvad der findes til dækning af deres hund.
❤️ Hvad skal man være opmærksom på mht tandskift af den unge hund. Tandskiftet kan desværre volde mange problemer for både små og store hunde. 
❤️ Hvad indebærer et unghundetjek og hvornår skal det foregå. 
❤️ Begynd på træning mht at få en god nytårsaften. Der guides igennem nogle af de rutiner og tricks man kan tage fat i nu for at give din hund en rolig oplevelse af nytårsaften. Det kan have livslang betydning.
❤️ Tapas middag serveres med vin, sodavand, og lidt senere kage og kaffe.
❤️ En goodie bag til alle deltagere med en lille pose hvalpefoder og snacks til både de to og 4 benede. 🛍
❤️ Rundvisning på Danmarks smukkeste dyreklinik. 
Hvis du eller din familie er interesseret, ser vi frem til at høre fra jer. Børn fra 13 års alderen er velkomne til at komme med.
Tilmelding foregår ved at skrive en mail til info@dyrlaegehusetfarum.dk eller ved at kontakte os på 4422226.
Tilmeldingen er bindende og koster 150kr for deltagelse. Bemærk begrænset antal pladser. 

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Link til begivenhed på facebook findes her

Det bliver et brag af en aften!! Vi glæder os til at se dig! Og vi glæder os til at hjælpe den kære nye hund få et godt langt liv i den bedste familie! 

Affaldsindsamling ved Farum og Værløse station

Søndag den 21. juni 2020 fra klokken 10.30-13.00

Dyrlægehuset Farum ønsker at gøre noget godt for lokalområdet! Personalet står derfor klar med gribetænger, højt humør, handsker, skraldsække, enkelte hunde i snor og et par hjælpende børn på Værløse og Farum S-togstationer fra kl.10:30.

Du er velkommen til at komme med og hygge med os! Se efter pigerne med de blå jakker eller trøjer! 💙👩‍⚕️💙

Bagefter er der hyggesamkomst på dyreklinikken på Rådhustorvet 1, for de deltagende. Vi har toiletfaciliteter og håndsprit. Der vil blive serveret sunde snacks, saftevand og sandwiches!

Husk der også vil være 20% på Specific hunde- og kattefoder!

Vi glæder os til at se jer! 🤩💪💙

Lokation: Du kan finde os ved Farum og Værløse S-togstation. Bagefter hygger vi på Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Erfaringsudvekslingsmøde for dyrlæger med interesse for marsvin🐹

Torsdag den 12. marts 2020, klokken 18.00-21.30

OBS OBS OBS OBS Arrangementet er desværre aflyst pga. Coronavirus! 

Flere foredragsholdere præsenterer emner baseret på deres erfaring og forskning i Marsvin👍. Dette omfatter blandet andet:

* Mette Rueløkke fra Københavns Universitetshospital for mindre Husdyr.

* Pouline Grosbøl fra Falke Dyreklinik, Næstved.

Samtidigt bliver der mulighed for at vende cases med hinanden og diskutere fornuftige udrednings- og behandlingsstrategier 🤓💪👩‍⚕️.

Vi starter med god mad og et glas vin kl. 18 🥗🍤🥒🍗🥕🍇🍷, mens vi kan kigge på nogle af de gode eksotiske bøger vi bruger på klinikken 📚📚📚. 

Der vil være rundvisning for dem som ikke har været på klinikken før 😊. Foredragene starter ca. kl. 18:45 🤓📽📚📝.

Der vil desuden være goodiebags til de fremmødte.

Tilmelding sker via mail til info@dyrlaegehusetfarum.dk og deltagelse koster 400 kr.

Vi glæder os til at se jer! 

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Link til opslag på facebook findes her

Infoaften for kanininteresserede dyrlæger, dyrlægestuderende & veterinærsygeplejersker

Onsdag den 11. marts 2020, klokken 18.00-21.30
Dyrlægehuset Farum gentager succesen og inviterer dyrlæger, sidste års dyrlægestuderende og veterinærsygeplejersker til endnu en kaninaften på vores stressfrie og kaninvenlige klinik 🐰🤗🐰🤗🐰.

Kunne du godt tænke dig lidt mere viden i det vigtigste når det drejer sig om kaniner og gnavere i klinikken? Så holder vores dyrlæge Katie Svane Lindhe infoaften om moderne hold af kaniner, optimal fodring, og de vigtigste sygdomme man støder ind i på klinikken. 👩‍⚕️🤓📚🏨.

Der serveres lækker tapas med det hele 🤩🍤🥨🌯🥕🥯🍽🍷, samt et glas vin og senere kaffe og kage! ☕️🍰 Foredragene starter ca. kl. 19 og varer nok til ca kl.21:30.
Der vil være goodiebags for de fremmødte ! 🎁🎉😊

Hvis man ikke nåede arrangementet i januar pga. det omfattende strømsvigt, er der allerede reserveret pladser til jer!! 😘

Deltagelse koster 350 kr. og man tilmelder sig ved at skrive en mail til klinikken: info@dyrlaegehusetfarum.dk

Vi glæder os til at have en hyggelig aften i jeres selskab! 🤗👩‍⚕️

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Link til opslag på facebook findes her

Julehygge og kalendergaver til de firbenede

Lørdag den 30. november 2019, klokken 13.00-15.00
Dyrlægehuset Farum inviterer til julehygge på klinikken ❤️🌟❤️🌟❤️. Børn, venner og familie er mere end velkomne, så vi kan flette hjerter, lave serpentiner og andet godt klippeklister sjov. Der serveres æbleskiver, alkoholfri glögg, samt småkager og klementiner. 🌟 Arrangementet er reserveret to-benede. 
I får desuden muligheden for at hænge jeres kæledyrs julesok op på klinikken (og meget gerne med et billede af kæledyret). Der vil blive givet små gaver i december hver fredag op til jul. Men dog max to julesokker per husstand.
Vi glæder os til at hygge med jer! Og glem ikke nissehuen!! 😘🤶🎅

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Link til opslag på facebook findes her

Gode vaner til din hvalp fra Starten! Frygter du og din voksne hund nytårsskiftet?

Onsdag den 4. december fra klokken 19.00-21.00

Kom og lær mere om hvilke tiltag du kan gøre for netop dit kæledyr til nytår! Dyrlægehuset Farum inviterer til gratis foredrag om
tiltag ved nytårsangst hos kæledyr. Arrangementet bliver afholdt på vores klinik og der vil blive serveret en let anretning og udleveret goodie-bags til
alle deltagere. Bemærk at arrangementet er gratis, men at tilmelding er bindende da vi kun har et
begrænset antal pladser.


Tilmelding sker ved at sende en mail på info@dyrlaegehusetfarum.dk. Oplys venligst dit fulde navn,
men vær opmærksom på at tilmeldingen først er gyldig når du har modtaget en bekræftelse fra os.
Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Link til begivenhed på facebook findes her

Aftenens program:

  • Katie Svane Lindhe: Chefdyrlæge og klinikejer af Dyrlægehuset Farum byder velkommen.
  • Iben Meyer: Dyrlæge, adfærdsekspert og ejer af Dyreadfærdskonsulenten, fortæller om
    konkrete råd og tiltag som du kan gøre brug af for at mindske nytårsangst hos dit kæledyr.
  • Gitte Fabricius: Dyrlæge og konsulent fra ScanVet, fortæller om muligheden for anvendelse
    af naturlige produkter herunder Kalm. Der vil desuden være 15 % rabat at få på relevante
    produkter ved køb denne aften.

Pauser vil blive indlagt undervejs efter behov. Det vil desuden være muligt at få en rundvisning i
klinikken og for at stille spørgsmål eller for at få hjælp og vejledning til optimering af jeres situation
til nytåret.

Vi ser frem til en lærerig og hyggelig aften.

Åbningsfest!

Fredag den 15. november 2019 fra klokken 13.00-19.00

Sæt kryds i kalenderen! Fredag den 15. november slår vi dørene op og byder velkommen til vores nye klinik med lidt vådt og tørt.

Alle er velkomne, så tag endelig hele familien med (dette gælder selvfølgelig også de firbenede). Vi håber på at se en masse af jer!

Lokation: Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, stuen, 3520 Farum.

Link til begivenhed på facebook findes her